Cadde Kaçak Gelinler son bölümü heyecanlandırdı

Kaçak Gelinler son bölümü heyecanlandırdı

28.10.2014 - 08:47 | Son Güncellenme:

Her bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitleyen Kaçak Gelinler 18. bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Şebnem'in son durumu nasıl oldu? Kaçak Gelinler son bölüm ayrıntıları haberimizde...

Kaçak Gelinler son bölümü heyecanlandırdı

TV8 ekranlarına transfer olan, aşkın ve hayatın peşinden koşan 3 kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikayesinin konu edildiği, heyecan ve yüksek ritmini düşürmeyen, en sevilen gençlik dizisi Kaçak Gelinler her çarşamba akşamı seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Kaçak Gelinler bu hafta 18. bölüm ile ekrana bomba gibi geldi.

Öleceğini düşünen Şebnem, arkadaşlarına bir mektup yazar. Selim ve Şebnem arasındaki yakınlaşma sürerken, Müfit ve Seniha ise gençlik yıllarına geri döner. Müfit ve Seniha, hayatlarını artık doyasıya yaşamaya karar verirler.

Şebnem Selim'e yazdığı mektubu inkar eder.Ancak Selim buna ikna olmaz. Şebnem'e duygularını itiraf ettirmeye karar verir.Şebnem'in inadını kırmak ise sandığı kadar kolay değildir. Babasının peşine düşen Kainat karşısında Can'ı bulur. Can'ın çabaları Kainat ile yakınlaşmasına neden olur.Almilla,Ada hakkındaki tüm gerçekleri öğrenir.Almilla ve Özgür,Önder'i Ada'nın elinden kurtarmaya karar verirler.

Haberin Devamı


Yapımcı :NTC Medya
Yönetmen :Kerem Çakıroğlu
Senaryo :Ekin Atalar,Ayşin Akbulut,Atasay Koç
Müzik :Cem Özkan
Oyuncular: :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

Kaçak Gelinler son bölümü heyecanlandırdı