Cadde Kaçak Gelinler son bölüm nefes kesti

Kaçak Gelinler son bölüm nefes kesti

01.11.2014 - 09:44 | Son Güncellenme:

Aşkın ve hayatın peşinden koşan 3 kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikayesinin konu edildiği, heyecan ve yüksek ritmini düşürmeyen, en sevilen gençlik dizisi Kaçak Gelinler TV8 ekranlarına bu hafta 18. bölüm ile geldi. Dizinin son bölümü gündeme bomba gibi düştü...

Kaçak Gelinler son bölüm nefes kesti

Her bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitleyen Kaçak Gelinler 18. bölüm ile izleyicisiyle buluştu. TV8 ekranlarına transfer olan Kaçak Gelinler, her çarşamba akşamı seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Dizide, Öleceğini düşünen Şebnem, arkadaşlarına bir mektup yazar. Selim ve Şebnem arasındaki yakınlaşma sürerken, Müfit ve Seniha ise gençlik yıllarına geri döner. Müfit ve Seniha, hayatlarını artık doyasıya yaşamaya karar verirler. Peki Şebnem'in son durumu nasıl oldu?

Şebnem Selim'e yazdığı mektubu inkar eder.Ancak Selim buna ikna olmaz. Şebnem'e duygularını itiraf ettirmeye karar verir.Şebnem'in inadını kırmak ise sandığı kadar kolay değildir. Babasının peşine düşen Kainat karşısında Can'ı bulur. Can'ın çabaları Kainat ile yakınlaşmasına neden olur.Almilla,Ada hakkındaki tüm gerçekleri öğrenir.Almilla ve Özgür,Önder'i Ada'nın elinden kurtarmaya karar verirler.

Haberin Devamı

Yapımcı :NTC Medya
Yönetmen :Kerem Çakıroğlu
Senaryo :Ekin Atalar,Ayşin Akbulut,Atasay Koç
Müzik :Cem Özkan
Oyuncular: :Selin Şekerci (Şebnem), Deniz Baysal (Kainat), Açelya Topaloğlu (Almila), Furkan Andıç (Selim), Fırat Altunmeşe (Can), Fırat Albayram (Özgür), Cihan Yenici (Ege), Romina Özipekçi (Nermin), Tarık Özenbaş (Arda), ve Şenay Gürler (Seniha), Ege Aydan (Müfit),Tuğçe Kıltaç (Zafet)

Kaçak Gelinler son bölüm nefes kesti