Cadde Kaçak Gelinler son bölüm yine ekrana kilitledi !

Kaçak Gelinler son bölüm yine ekrana kilitledi !

22.10.2014 - 09:03 | Son Güncellenme:

Tv 8 ekranlarının eğlence dolu dizisi Kaçak Gelinler yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde, talihsiz bir kaza geçiren Şebnem'in 48 saat uyumaması gerekmektedir. Son bölümde Şebnem'e ne oldu? Olaylar nereye vardı? Ayrıntılar haberimizde.

Kaçak Gelinler son bölüm yine ekrana kilitledi

Ekranların büyük ilgiyle izlediği Kaçak Gelinler dizisi yep yeni bir bölümle ekrana geldi. Yeni hayatları rüya gibi başlasa da kimi zaman kabusa da dönecektir. Büyük ümitlerle geldikleri bu koskoca metropolde onları üzen kişiler genelde sevgilileri olur. Hayatlarının erkeğini arayan bu kadınlar bunun bir sonu olmadığını zamanlar anlarlar.

Haberin Devamı


3 farklı kadın, tek bir hikayede ortak bir kaderde buluştu. Deli dolu Şebnem, Aklı başında Almilla ve mütevazı Kainat’ın serüveni İzmir Adanan Menderes Havalimanı’nda kesişti. İzmir’de tanışıp, hayatlarına İstanbul’da devam eden Kaçak Gelinler’imiz, pekişen dostlukları ile birbirlerine daha da çok kenetlenirler.

Kaçak Gelinler 17. Bölüm Özeti:

Şebnem Selim’le tartışırken talihsiz bir kaza geçirir. Kaçak Gelinler 17. bölümde Doktor Şebnem’in 48 saat boyunca uyutulmaması gerektiğini söyler. Bunu duyan arkadaşları Şebnem’in uyumasını engellemek için seferberlik ilan eder. Kainat’ın aldığı kararla beraber Can’la olan ilişkisi yeni bir döneme girer. Kainat’ın setteki ilk günü çok zorlu geçer. Kainat rolüne hazırlanmak için Can’dan yardım ister. Kaçak Gelinler yeni bölümde Almilla ve Özgür, Önder’i yalnızlıktan kurtarmaya karar verirler. Ama ikili bunun için çok yanlış bir kişiye giderler.

Genel hikaye:

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, senaryosunu Engin Elgün’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kerem Çakıroğlu’nun bulunduğu dizinin başrollerini, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe, Fırat Albayram, Cihan Yenici, Romina Özipekçi, Tarık Özenbaş, Tuğçe Kıltaç ve usta oyuncular Şenay Gürler, Ege Aydan paylaşıyor.

Biri gelinlik provasından, biri nikah masasından, biri düğün salonundan kaçan üç kadın; Almilla, Şebnem ve Kainat’ın hayatlarının aşkına yetişmek için gittikleri İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda yolları kesişir. Hayatı bir anda kesişecek ve kader ortaklıkları İstanbul’da da devam edecek, aşkı kovalayan üç kadının iç içe geçen hikayeleri, onları birbirine sımsıkı bağlayacaktır. İstanbul’a adım atar atmaz, hem de hiç farkında olmadan şöhret rüzgarına tutulan kızlarımız için hayli ışıltılı başlayan İstanbul macerası, giderek kabusa dönüşecek ve’Kaçak Gelinler’imiz, İstanbul duvarına toslayacaktır. Üstelik bu İstanbul serüveninde, hayallerindeki ‘beyaz atlı prens’ler de onları hep hayal kırıklığına uğratır ve olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. İstanbul’un zorlu şartlarında ‘yeni bir hayat’ için kader birliği eden Kaçak Gelinler’i birbirinden komik ve hüzünlü günler beklemektedir. ‘Hayatımın erkeği’ arayışının sonu yok! ‘Kaçak Gelinler’ zamanla bu gerçekle yüzleşecektir.

Haberin Devamı

YAYIN TARİHİ: 22 Ekim Çarşamba / 2014

YAYIN SAATİ: 20.00

2. FRAGMAN



1. FRAGMAN