Cadde Kaçak Gelinler yeni bölümü yine nefes kesecek

Kaçak Gelinler yeni bölümü yine nefes kesecek

02.12.2014 - 12:10 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Kaçak Gelinler yeni bölümüyle 4 Aralık Perşembe günü saat 20.00'de TV8'de ekrana gelecek. Kaçak Gelinler 23. bölümde yeni bir ilişkiye başlayan Selim ve Şebnem'in aşkları dolu dizgin giderken, bir yüzük ortalığı karıştırdı. Ayrıntılar haberimizde...

Kaçak Gelinler yeni bölümü yine nefes kesecek

Acun Ilıcalı'nın Star TV'den TV8'e transfer ettiği ve mecara ve aşk dolu sahneleri ile büyük beğeni toplayan dizide bu hafta yine heyecanlı gelişmeler yaşanıyor.

Selim'in eksik parçayı bulmasıyla Şebnem ile yeni bir aşk serüvenine sürüklenmesi bu hafta farklı bir hal alıyor. Kainat ise Can'ı yaşanan gelişmelerin ardından fena halde kıskanıyor. Almilla Akif'ten köşe bucak kaçıyor.

Şebnem’in itirafı yanlış kulaklara gider. Selim çalınan arabasının peşine düşer. Şebnem onu yalnız bırakmaz. Şebnem ve Selim arabayı almak için oynadıkları oyunu ellerine yüzlerine bulaştırır. Durumu fark eden hırsızlar ikiliyi alıkoyar.

Haberin Devamı

Müfit’in Seniha’ya hazırladığı sürpriz evlenme teklifi için gençler seferber olur. Ancak işler umdukları kadar kolay olmaz. Şebnem ne kadar çabalasa da Aydan ve Selim’in buluşmasını engelleyemez. Memlekete dönüş hazırlığı yapan Kainat’ın ailesi karşılarında Ege’yi bulur. Ege’yi alt etmek Can ve Özgür’e düşer.

Yapım: NTC MEDYA
Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp
Genel Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ekin Atalar, Ayşin Akbulut, Atasay Koç
Müzik: Cem Özkan

Oyuncular: Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almila: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan, Zafet: Tuğçe Kıltaç

KAÇAK GELİNLER 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLE