Cadde Kaderimin Yazıldığı Gün 18.son bölümde sırlar açığa çıktı-İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün 18.son bölümde sırlar açığa çıktı-İzle

23.02.2015 - 14:00 | Son Güncellenme:

Kaderimin Yazıldığı Gün 18.bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Star Tv'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 18.bölümde izleyenleri yine soluk soluğa bıraktı. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm haberimizde...

Kaderimin Yazıldığı Gün 18.son bölümde sırlar açığa çıktı-İzle

Sırlar açığa çıktı

Haberin Devamı

Defne’nin eline büyük bir koz geçti.

Kahraman ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda kalbi duracak, doktor ve hemşirenin çabaları sonucu tekrar hayata dönecektir. Uzun süren bir ameliyattan sonra yoğun bakım odasına alınır. Bu esnada bütün aile bireyleri hastaneye gelmiş, telaş içerisinde Kahraman’dan bir haber beklemektedirler.

Ameliyattan sonra kritik süreci henüz atlatamayan Kahraman, bir süre daha gözetim altında tutulacaktır. Aile bireyleri sabaha kadar hastanede kalıp, ondan bir haber beklerler. Bu esnada Ziya, adamlarına Maksut’un izini sürmeleri talimatını verir. Kerem, olaya müdahale eder ve adamları Maksut’u buldukları anda sadece kendisine haber vermeleri konusunda uyarır.

Kahraman’ın gözlerini açar açmaz söylediği ilk şey, Elif olacak, karısı veya bir başka aile yakını yerine Elif’le görüşmek isteyecektir. Defne bu mesajı iyi okur ve bitme noktasına gelen evliliğini kurtarmak adına plan yapmaya başlar. Bu konuda en büyük destekçisi şüphesiz annesi Neval olacaktır.

Haberin Devamı

Defne, annesi aracılığıyla, Kıymet’le alakalı eline büyük bir koz geçirir ve bu kozu evliliğini kurtarmak için Kıymet’e karşı kullanır. Aynı anlarda Kahraman da, ona karşı beslediği hisleri ve bebekle alakalı gerçekleri itiraf etmek için Elif’in karşısına çıkar.

Kaderimin Yazıldığı Gün 18.bölüm izlemek için tıklayınız