Cadde 'Kadına el kaldıracak kadar aşağılık ve şerefsiz değilim'

'Kadına el kaldıracak kadar aşağılık ve şerefsiz değilim'

19.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

1.5 yıldır birlikte olduğu sunucu Eda Pera Küçük’ü darp ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Tolga Pancaroğlu, “Kadına el kaldırıp, darp edecek kadar şerefsiz değilim” dedi.

Kadına el kaldıracak kadar aşağılık ve şerefsiz değilim

Oyuncu Tolga Pancaroğlu, sunucu sevgilisi Eda Pera Küçük’ün kendisini darp ettiği iddialarını, Atlas Balık’ta düzenlediği basın toplantısında yalanladı.

Haberin Devamı

Avukatı Selçuk Tanrıverdi’yle gazetecilerin karşısına çıkan oyuncu, “Benim ve ailemin psikolojisi bozuldu. Anlaştığım iki projenin çalışmalarına başlamadan ayrılmak zorunda kaldım. Bir kadına el kaldırıp, darp edecek kadar aşağılık ve şerefsiz değilim. Memleketimizde bunca önemli durum varken, böyle asılsız bir meseleyle gündeme gelmekten zul ve utanç duyuyorum” dedi.

‘Aslı, astarı yok’
Küçük’e hiçbir şekilde şiddet kullanmadığını anlatan Pancaroğlu, “Yaptığı açıklamada 10 gün hastanede tedavi gördüğünü söylemiş. Elimizde gittiğini söylediği hastaneye ait giriş çıkış ve tedavi raporları var. Evet, bir kez gitmiş. Düştüğünü ve çeşitli yerlerden yaralandığını söylemiştir. Bırakın darp etmeyi kendisine eşlik eden ve refakat eden de şahsımdır. Buna bütün hastane personeli şahittir ve aynı gece 112’yi şahsımın aradığı arama kayıtlarından görülecektir. 10 gün tedavi gördüğünün aslı, astarı yoktur. ‘Beni ölümle tehdit ediyor’ şeklinde suçlanmaktayım. Eğer öyle bir şey varsa kanıtlasınlar, çok sevdiğim ve vatandaşı olduğum bu ülkeden bir daha dönmemek üzere ayrılacağıma yemin ederim. Tüm bu iddialar asılsızdır” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

‘Saplantılı bir süreç’
Ayrılmaya karar verdikten sonra Küçük’ün saplantılı bir sürece girdiğini ifade eden oyuncu, “Yaşadığım mahallede bıçak çekilerek tehdit edilmeme, şahsın arkadaşları tarafından tartaklanmama kadar vardı bu durum. Kendisini son olarak 26 Nisan’da gördüm. Evimde eşyalarıma zarar verince, polisi aradım. Polisler gelerek, Küçük’ü yaşadığım yerden uzaklaştırdı. 29 Nisan’da aldığı darp raporuna göre, benim kendisini üç gün sonra darp edebilmem mümkün değildir. Raporun alındığı hastaneyle evim arasında 30 km. bulunmaktadır. Olayın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen konu ile ilgili polis kaydım ve ifadem dahi bulunmamaktadır” dedi.