Cadde Kaftanlı gelin coştu

Kaftanlı gelin coştu

27.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tuğrul Odabaş’la yarın nikah masasına oturacak olan Işın Karaca, kına gecesi yaptı. Gelenekleri yerine getiren ve gece boyunca sahneden inmeyen şarkıcının eğlencesine kızı Mia da eşlik etti.

Kaftanlı gelin coştu

İki yıldır birlikte olan Işın Karaca-Tuğrul Odabaş çifti, önceki akşam Ataşehir Radison Blue Hotel’de kına gecesi düzenledi. 100 kişilik davetli listesinde yer alan Demet Akalın, Cansu Kurtçu, Yıldız Asyalı ve Pelin Öztekin, arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Üstü taşlarla kaplı, özel tasarım bir kaftan giyen Karaca, “Hiç bu kadar mutlu olduğum bir gece yaşamamıştım. Tuğrul, ömrümün sonuna kadar güveneceğim bir adam. Kızım ve ailem de kendisini çok seviyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kaftanlı gelin coştu

Eğlenceye kızı Hira ile katılan Demet Akalın, “Çok güzel bir gece oldu. Işın tepinmekten heyecanını yaşayamadı” dedi. Şarkıcı, damatla birlikte kınayı basan eşi Okan Kurt’un da bekarlığa veda partisi yaptıklarını belirtti. Akalın, Muhabirlerin “Okan Bey’i kıskandınız mı?” sorusuna esprili bir yanıt verdi: “Ne yapabilirler ki? En fazla balıkçıya giderler. Görüp, görecekleri bekarlık o kadar!”
,