Cadde Kansersiz yaşam için buluştular

Kansersiz yaşam için buluştular

02.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kansersiz Yaşam Derneği’nin, geliri kanser hastası çocukların tedavisinde kullanılacak ‘Alışveriş Yaşatır’ kermesi, iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli simalarını buluşturdu.

Kansersiz  yaşam   için buluştular

Raffles Hotel’de iki gün sürecek etkinliğin açılışında, çocuklar Emre Altuğ’la davul çalarak keyifli bir gün geçirdi.
Kermeste, Pınar Altuğ, Zeynep Ilıcalı, Sinem Güven ve Neslişah Alkoçlar stand açarak ürünlerini satışa çıkarırken; Hülya Avşar, Halit Ergenç, Nilüfer, Demet Akbağ ve Çağla Şıkel gibi isimler ise kişisel eşya ve ürünlerini bağışlayarak derneğe destek verdi.

Haberin Devamı

Kansersiz yaşama destek

Sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri Kansersiz Yaşam Derneği’nin düzenlediği alışveriş şenliğinde bir araya geldi

Kanser hastalarına destek olmak ve tedavisinde toplumu bilinçlendirmeyi amaçlayan Kansersiz Yaşam Derneği, önceki gün ‘Alışveriş Yaşatır’ adlı bir kermes düzenledi. Geliri kanser hastası çocukların tedavisine destek için kullanılacak etkinlik; iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli simalarını bir araya getirdi.
Raffles Hotel’de farklı sektörlerden onlarca tanınmış markanın stant açarak ürünlerini satışa çıkardığı etkinlikte, ünlülerin özel eşyaları da satışa sunuldu. Şişli Etfal Hastanesi Pediatrik Onkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklar için oluşturulan oyun eğlence alanında kanser hastası çocuklar ve aileleri için moral verici etkinlikler düzenlendi. Davetli çocuklarla yakından ilgilenen Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz, “Kanser; sevgi, moral ve doğru bilgiyle iyileşen bir hastalık. 6 ay ömrüm kaldığını söylemelerinin ardından 9 yıl geçti. Bütün günü çocuklar için tasarladık. Elde edilecek gelirle Gaziosmanpaşa’da 110 yataklı Paleatik bakım merkezi açıyoruz” dedi.

Yazarlar