Cadde Kara Para Aşk'ta Ömer gerçeklere yaklaşıyor

Kara Para Aşk'ta Ömer gerçeklere yaklaşıyor

06.10.2014 - 09:48 | Son Güncellenme:

ATV ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Kara Para Aşk yeni bölümünde herkesi ekrana kilitleyecek. Ömer'in cinayetle ilgili sırlara bir adım daha yaklaşması herkesi tedirgin eder. Kara Para Aşk cinayetinde sırlar çözüme ulaşacak mı merak konusu.

Kara Para Aşkta Ömer gerçeklere yaklaşıyor

Yeni Bölümde neler olacak:

Haberin Devamı

Ömer Komiser Ali'ye attığı yumrukla geri dönülmez bir yola girmiştir. Ali'nin uzaklaştırma fikrinden vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Hemen işlemleri başlatır. Ömer'in yetkileri elinden alınmış ve hayatını adadığı mesleğinden uzaklaştırılmıştır. Ömer buna sebep olan Tayyar ve Ali'yi yakalatmaya yemin eder.

Tayyar amacına ulaştığı ve kazandığı için keyiflidir, hiç beklemediği bir anda evinin önünde bekleyen Ömer'i görünce deliye döner. Ömer Tayyar'ı göz hapsine almıştır. Tayyar Hüseyin'i arar ve Ömer'i oradan uzaklaştırmasını ister. Ömer'i Tayyar'ın evinin önünden ayırabilecek tek kişi vardır. Hüseyin ondan yardım isteyecek midir?

Roma hazırlıkları yapan Metin, Nilüfer ve Elif'e iki ayrı sürpriz hazırlar. Bu hediyelerin daha sonra ayağına dolanacağından habersizdir. Sami ve Ömer operasyon için Elif'i son kez hazırlarlar. Bütün detaylar konuşulur ertesi gün havaalanında buluşulacaktır. Ömer havaalanına giderken Bahar engeline takılır. Bahar'ın verdiği kartta Sami'nin Elif'e yazdığı mesajı görür. Elif'in ondan uzak durmasının nedenini anlar.

Haberin Devamı

Havaalanında Sami'nin karşısına dikilip hesap sorar. Sami'nin bu kez alttan almaya niyeti yoktur ve Ömer'i operasyondan çıkarır. Ömer Roma'ya gidemeyecektir. Ömer Elif'in kendisi olmadan Roma'ya gitmesine izin verecek midir? Ömer her şeyi göze alıp Roma'ya gidecek midir?

Oyuncu Kadrosu:

Tuba Büyüküstün (Elif Denizer)

30 yaşlarında, Roma'da yaşayan başarılı bir mücevher tasarımcısı. Ahmet ile Zerrin'in biricik kızı. Evin göz bebeği. Doğum gününde babasının ölümüyle hayatı değişir. Zamanla babasının borçlarını ödemek için kara para aklamaya başlar. Cinayeti çözmek için birlikte yola çıktığı Ömer komisere bir süre sonra aşık olur.

Engin Akyürek (Ömer Demir)

30 yaşlarında Van'da organize suçlar şubesinde ödüller alan bir komiserdir. Sibel ile nişanlıdır, evlilik için gün saymaktadır. Ancak Sibel tanıdığı kadın değildir. Elif'in babasıyla aynı arabada ölü bulunur. Ömer cinayeti çözerken nasıl yalanlarla uyutulduğuna inanamaz. Elif'in sevgisine Sibel'in hatırası için başta karşılık vermese de Elif'e karşı o da boş değildir.

Haberin Devamı

Erkan Can (Tayyar Dündar)

50 yaşlarında iş adamıdır. Bir vakıf hastanesi vardır, aynı zamanda uyuşturucu ticareti yapmakta ve kara para aklamaktadır. Denizler'lerin aile dostudur. Kimse Tayyar'ın bu karanlık ve cani tarafını bilmez. Mert ve Fatih (Metin) isminde iki oğlu vardır. Ancak kirli işlerine alet ettiği Fatih'e babası değil amcası olduğunu söylemiştir. Fatih'se Tayyar'ın öz babası olduğunu bilmektedir.

Burak Tamdoğan(Hüseyin Demir)

Ömer'in abisi ve İstanbul Cinayet Büro'da baş komiserdir. Kendilerine ait müstakil bir evleri vardır. İki çocuğu, karısı ve annesiyle o evde yaşamaktadır. Ömer de daha sonra o eve yerleşir.