Cadde Kara Para Aşk'ta Ömer işin peşini bırakmıyor

Kara Para Aşk'ta Ömer işin peşini bırakmıyor

25.09.2014 - 14:26 | Son Güncellenme:

ATV izleyicisinin heyecanla beklediği Kara Para Aşk Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Cinayetle ilgili ayrıntıları ve Tayyar'ı köşeye sıkıştırmanın yollarını arayan Ömer bir yandan da Elif'i kaybetmemek için uğraşır. Kara Para Aşk son bölümüyle herkesi etkilemeyi başardı.

Kara Para Aşkta Ömer işin peşini bırakmıyor

Son bölümde neler oldu:

Haberin Devamı

Arda ve Pelin'in yaşadıklarına şahit olan Ömer, Elif'in ellerinden uçup gitmek üzere olduğunu fark eder. Arda gibi geç kalmak istemez ve Elif'in karşısına çıkıp onu affettiğini ölesiye sevdiğini itiraf eder. Elif'in bu itirafa tepkisi ne olacaktır? Tayyar'ın fevri davranıp hata yapmasını bekleyen Ömer bir yandan da Taner cinayetini çözmeye çalışır. Üstelik bu kez Hüseyin de onu desteklemekte ve yardım etmektedir. Arda, Pelin, Ömer ve Hüseyin Taner'i öldüren koğuş arkadaşı Halil'le Tayyar arasındaki bağı bulabilmek için harekete geçer. Ömer'in açık açık peşinde olduğunu söylemesi Tayyar'ı çıldırtmıştır.

Ali vasıtasıyla Ömer'in uyarılmasını sağlayan Tayyar bununla yetinmeyecektir. Ömer'den kurtulmak için daha sert bir çözüm bulması gerekmektedir. Hüseyin ve Ali'den yardım ister. Tayyar'ın Ömer için tasarladığı yeni plan nedir? Metin'in davranışları karşısında sarsılan Nilüfer kendisini odasına kapatır. Metin ona ulaşmaya ve kendisini affettirmeye çalışır ve bunun için Nilüfer'i şoke edecek, hayatını değiştirecek bir sürpriz hazırlar.

Haberin Devamı

Oyuncu Kadrosu:

Tuba Büyüküstün (Elif Denizer)

30 yaşlarında, Roma'da yaşayan başarılı bir mücevher tasarımcısı. Ahmet ile Zerrin'in biricik kızı. Evin göz bebeği. Doğum gününde babasının ölümüyle hayatı değişir. Zamanla babasının borçlarını ödemek için kara para aklamaya başlar. Cinayeti çözmek için birlikte yola çıktığı Ömer komisere bir süre sonra aşık olur.

Engin Akyürek (Ömer Demir)

30 yaşlarında Van'da organize suçlar şubesinde ödüller alan bir komiserdir. Sibel ile nişanlıdır, evlilik için gün saymaktadır. Ancak Sibel tanıdığı kadın değildir. Elif'in babasıyla aynı arabada ölü bulunur. Ömer cinayeti çözerken nasıl yalanlarla uyutulduğuna inanamaz. Elif'in sevgisine Sibel'in hatırası için başta karşılık vermese de Elif'e karşı o da boş değildir.

Erkan Can (Tayyar Dündar)

50 yaşlarında iş adamıdır. Bir vakıf hastanesi vardır, aynı zamanda uyuşturucu ticareti yapmakta ve kara para aklamaktadır. Denizler'lerin aile dostudur. Kimse Tayyar'ın bu karanlık ve cani tarafını bilmez. Mert ve Fatih (Metin) isminde iki oğlu vardır. Ancak kirli işlerine alet ettiği Fatih'e babası değil amcası olduğunu söylemiştir. Fatih'se Tayyar'ın öz babası olduğunu bilmektedir.

Haberin Devamı

Burak Tamdoğan(Hüseyin Demir)

Ömer'in abisi ve İstanbul Cinayet Büro'da baş komiserdir. Kendilerine ait müstakil bir evleri vardır. İki çocuğu, karısı ve annesiyle o evde yaşamaktadır. Ömer de daha sonra o eve yerleşir.

KARA PARA AŞK 17. SON BÖLÜM