Cadde Karadayı 95. son bölümünde Mahir yargılandı!

Karadayı 95. son bölümünde Mahir yargılandı!

26.01.2015 - 09:27 | Son Güncellenme:

Seyircinin merakla beklediği Karadayı 95. Bölüm ile ekrana geldi. Bu akşam ekrana gelen dizinin son bölümünde Mahir Kara, adam öldürmek suçundan yargılandı. Karadayı dizisinin son bölümü haberimizde...

Karadayı 95. son bölümünde Mahir yargılandı

ATV ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisi, her bölümüyle konusu, oyuncularının performansı ve etkileyici müzikleriyle seyirciden tam not almayı başarıyor. Karadayı’nın ekrana gelen 95. Bölümü büyük heyecan yarattı. Mahir kabadayıların oyununa mı geldi? Necdet haklı mıydı ? Turgut Akın'ın gerçekten hayatta olma ihtimali var mı?

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karadayı Dizisi 95. Bölüm özeti:

Mahir, adaletin yerine gelmesi için doğru bildiği yolda kirlenmeden yürümeye çalışırken, sonunda babasının anlatmak istediği noktaya gelmiştir. Annesi ve küçük Nazif'in katili Seyit'i öldürüp, İlknur'a zarar vermesine engel olmuştur ama temiz kalmayı başaramamıştır.

Bir canı almış olmanın ağırlığı vicdanına ve omuzlarına çöker. Mahir bu yükle başa çıkmaya çalışırken, Seyit'in öldürüldüğünü öğrenen kabadayılar artık ondan kurtulmaları gerektiğine karar verirler. Bunun için Mahir'i tek başına savunmasız bir şekilde kıstıracaklardır. Seyit'in ölüm biçimi ve Mahir'in davranışları Feride'nin şüphelenmesine neden olmuştur. Kuşkularının boşa çıkması için dualar ederek Mahir'in Seyit'i öldürüp öldürmediğini anlamaya çalışır.

Feride sevdasının Seyit'i öldürdüğünü öğrenecek midir? Necdet Ayten'i ikna etmesi için Feride'yi tehdit etmiştir. Feride'nin Ayten'i ayaklarına getirmesini beklerken gelişen olaylar Necdet'in korku dolu anlar yaşamasına neden olacaktır. Olmadık zamanlarda gelen notlar ve özel eşyalar Necdet'e bir tek kişiyi hatırlatmaktadır. Turgut Akın. Necdet Turgut Akın'ın yaşadığını düşünmeye başlamıştır.

Karadayı 95. Bölüm 3. Fragmanı



Karadayı 95. Bölüm 2. Fragmanı



Karadayı 95. Bölüm 1. Fragmanı

Yazarlar