Cadde Karadayı 96. bölümünde Mahir, Turgut'u görünce çılgına döndü

Karadayı 96. bölümünde Mahir, Turgut'u görünce çılgına döndü

01.02.2015 - 09:16 | Son Güncellenme:

Karadayı bu hafta 96. bölüm ile ekrana geldi. Merakla beklenen 96. bölümde neler oldu? Dizide bu hafta Mahir, Turgut'u görünce çılgına döndü. Mahir kendisini Korkut Ölmez olarak tanıtan Turgut’un yalan söylediğini ispatlamaya çalıştı. Ona göre bu öldürücü bir benzerlikten başka bir şey değildi. Karadayı son bölüm datayları haberimizde...

Karadayı 96. bölümünde Mahir, Turgutu görünce çılgına döndü

Atv ekranların vazgeçilmez dizisi Karadayı yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Karadayı 96. bölümünde bu hafta; Feride, Kandemir ve adamlarından kurtulabildi mi? Mahir zamanında eve yetişmeyi başarabildi mi? Sosyete Yusuf, Sarı Cemal'in konuşmasına engel olabildi mi? Mahir ve Feride Turgut’un yalan söylediğini ispatlayabildi mi? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Sarı Cemal'in adamları evdeki kişinin Mahir olduğunu düşünerek kurşun yağdırmaya başlarlar. Neye uğradığını şaşıran Feride korkuyla yatağın altına saklanır. Kurşunlardan kurtulmuş olsa da tehlike devam etmektedir. İçeri girip Mahir'in ölüp ölmediğinden emin olmak isteyen Kandemir ve adamları evi aramaya başlar. Bu sırada Mahir’e olan aşkını bile isteye açık etmeye başlayan Belgin kendisine yeni bir iş ortağı bulmuştur. Karakolda Turgut’u gören herkes büyük bir şok yaşamaktadır. İlknur gün geçtikçe Seyis’e daha çok bağlanıyor.Feride, Yasin ve Kemal ona yardım ederler.

Evi taratıp kendisini öldürmek isteyen kişinin Sarı Cemal olduğundan emin olan Mahir, onu bulmak için işlettiği eve gider. Mahir'in kapıya dayandığını anlayan Sarı Cemal köşkten kaçmayı başarır. Mahir köşkü ele geçirip Sarı Cemal'e haber gönderir. Sarı Cemal, karşısına çıkmazsa Mahir köşkü yakacaktır.

Haberin Devamı

Sarı Cemal'in ise buna hiç cesareti yoktur. Olaylar çığırından çıktıkça paniğe kapılan Sarı Cemal kabadayılardan yardım ister. Beklediği desteği bulamayınca da Seyis'le Sosyete Yusuf'a haber yollar. Eğer Mahir'i durdurmazlarsa, Mahir'e annesinin ve torun Nazif'in ölmesine neden olan bombayı Sosyete Yusuf'un koydurttuğunu söyleyecektir.

Sosyete çok öfkelenir ve Belgin'den Sarı Cemal'i bulmasını ister. Sosyetenin Sarı Cemal'i öldürteceğini anlayan Belgin yeni bir oyun peşindedir. Sarı Cemal'i Mahir'e bildiklerini anlatması konusunda ikna etmeyi başarır.

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


KARADAYI 96. BÖLÜM FRAGMANI