Cadde Karadayı dizisine Pis Yedili’den transfer

Karadayı dizisine Pis Yedili’den transfer

14.10.2014 - 14:18 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinin kadrosuna Pis Yedili’den tanıdığımız genç bir oyuncu dahil oldu.Karadayı'da heyecan hız kesmiyor. İşte son bölümde yaşananlar

Karadayı dizisine Pis Yedili’den transfer

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Karadayı'da bu hafta, Mahir Kara kabadayılarla aynı masaya oturmak için hayatını tehlikeye atacak. Dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümüne; Mahir'in planları, Feride'nin yaptırdığı baskınla alt üst olacak.

Feride bilmeden Mahir'in bütün planlarını alt üst etmiştir. Mahir'in amacına ulaşmasındaki engellerden biri olmuştur. Hakime ile nişanlı olduğunu öğrenen kabadayılar, Mahir'in devletle çalışıyor olmasından şüphelenmiştir. Mahir'in o locaya girmesi ve onlarla aynı masaya oturabilmesi için başka bir plana ihtiyacı vardır.

Hakime Feride ile ayrılmasına rağmen kabadayı dünyasında adı devletle anılmaya başlayan Mahir, bu durumu düzeltmek ve hedefindeki kabadayılara ulaşmak için daha büyük oynamaya karar verecek. Heyecan dolu yeni bölümde, kabadayıların kaçak mallarını kaçırmaya karar veren Mahir'in hayatı büyük bir tehlikeye girecek.

Mahir, planında başarılı olacak mı?, Kabadayılara meydan okuyan Mahir'in hayatı nasıl tehlikeye girecek?, Mahir, amacına ulaşarak, hedefindeki kabadayılarla aynı masaya oturabilecek mi?

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜMÜ


YILIN EKRAN FENOMENİ: KARADAYI

Öyle ki gösterildiği Yunanistan’da bile reytinglerde birinci gelmekte. Hal böyle olunca Türkiye’ye gelen turistler dizinin çekimlerinin gerçekleştiği Beykoz semtine adeta akın ediyor. ‘Karadayı’ turları düzenleyen şirketlere katılan ve İstanbul’a gelen dizinin hayranları seti görüp, oyuncularla bir hatıra fotoğrafı çektirebilmek için binlerce lirayı da gözden çıkarmış durumda.

Çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası’nda sürdürülen dizinin kullandığı dış mekanlardan birisi de Beykoz sırtlarındaki manzarası müthiş olan bu kafe:

Genç oyuncu sevilen dizide…

Karadayı dizisinin kadrosuna Pis Yedili’den Trafo karakteriyle tanıdığımız başarılı oyuncu Halil Babür dahil oldu.

Karadayı setinden bir kare:

Karadayı dizisine Pis Yedili’den transfer

Haberin Devamı

1. FRAGMAN



2. FRAGMAN



3. FRAGMAN