Cadde Karadayı son bölümü yine çok konuşulacak

Karadayı son bölümü yine çok konuşulacak

25.11.2014 - 11:10 | Son Güncellenme:

Karadayı 86. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Nefes kesen son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Belgin Mahir'in sırrını çözüyor. Mahirin kabadayılık günleri, geride mi kalıyor? Artık karanlık dünyada da olsa kimsesizlerin, yoksulların, yardıma muhtaç olanların yanında olmaya devam eden Mahir, son bölümü ile yine çok konuşulacak.

Karadayı son bölümü yine çok konuşulacak

Belgin, İlknur ve Vehbi'den öğrendiklerini birleştirerek Mahir'in asıl amacının ne olduğunu çözer. Mahir'in karşısına geçip katilin peşinde olduğunu anladığını söyler. Mahir ne yapacağını bilemez halde kalmışken Belgin ona hiç beklemediği bir teklif sunar. Mahir bu teklifi kabul edecek midir?

Haberin Devamı

Belgin Mahir'in amacını kabadayılara söyleyecek midir? Yasin Songül'le konuşur ve onunla evlenmekten asla vazgeçmeyeceğini söyler. Ona göre suç tamamen kendisindedir. Songül'ü zor günlerinde yalnız bırakmıştır bu yüzden de Songül hazırda bekleyen Osman'a sığınmıştır.

Songül Yasin'e evet demek zorunda kalır ve Nazif'le birlikte düğün tarihini kararlaştırır. Songül bir mektupla Osman'a veda eder. Bu veda Osman'ın hayatının değişmesine neden olacak olaylar zincirinin başlangıcı olacaktır. Sosyete Yusuf gecekonducuları örgütleyen Haydar'ın ortadan kaldırılması görevini Mahir'e vermeyi teklif eder. Kabadayılar kabul eder. Aralarında yeni olan Mahir'in kendisini ve onlara olan bağlılığını ispatlaması için bu adamı öldürmesi gerekmektedir. Mahir Haydar'ı öldürecek midir?

KARADAYI SON BÖLÜM

86. Bölüm Fragmanı



Usta oyuncu Haydar karakterini canlandırıyor….

Haberin Devamı

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Karadayı’nın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un başrollerinde yer aldığı, Ay Yapım imzalı sevilen dizi Karadayı’nın kadrosuna, Benim Annem Bir Melek, Yahşi Cazibe ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizilerinde rol alan Serhat Özcan dahil oldu. Usta oyuncu dizide Haydar karakterini canlandıracak. Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Karadayı’da bu hafta; karanlık alemin önde gelenleri; Kütük Nail, Sosyete Yusuf, Sarı Cemal, Seyis ve Belgin; Mahir’e altından kalkması çok güç bir görev verecek.

Kabadayıların güvenini kazanan Mahir, kendisini ispatlamak için adam öldürme görevini kabul etmek zorunda kalacak. Heyecan dolu bölümde; bir gecekondu mahallesini ortadan haksız bir şekilde kaldırarak, evlerini yıktırmak isteyen Mehmet Saim, görevi yerine getirmesi için Sosyete Yusuf’la anlaşacak. Sosyete Yusuf ilk olarak, gecekondu sahiplerine evlerini yok pahasına satmamaları için destek olan Haydar’ı ortadan kaldırtmaya karar verecek. Gecekondu mahallesine giderek Haydar’la tanışan Mahir, Haydar’ı öldürecek mi yoksa evlerinden yok pahasına çıkartılmaya çalışılan bu insanlara yardım mı edecek?