Cadde Karagül son bölümde Kendal'a büyük şok!

Karagül son bölümde Kendal'a büyük şok!

15.12.2014 - 12:31 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Karagül Cuma akşamının birincisi oldu. Zirvedeki yerini kaptırmayan Karagül'de bu hafta 62. Bölüm heyecanı yaşandı. Sabri, Kendal ve Özlem'den intikam almak için kötü bir yol seçer. Fırat da Kendal'la hesaplaşmak isteyince Kendal köşeye sıkışır.

Karagül son bölümde Kendala büyük şok

Kadriye, yıllar sonra kavuştuğu kardeşine destek olmaya çalışırken; Özlem Fikriye’nin gelişiyle mutludur... Çünkü o, herkesin aksine bu gelişin büyük olaylara gebe olacağını, eski defterlerin bir bir açılacağının farkındadır. Bu durum Şamverdi ailesi için yeni sırların ortaya çıkması demektir.

Haberin Devamı

Kendal, Fikriye’nin aniden ortaya çıkmasından oldukça rahatsızdır ve bunu sorgulamaya başlar. Ancak Fırat, Kendal’ın karşısına bambaşka bir hesabı kapatmak için dikilir.

Sıkıştıkça sağa sola saldıran Kendal’ın bu seferki hedefi Melek olur. Melek, Kendal’dan kurtulmaya çalışırken, kendisini bekleyen sondan habersiz, hiç hesap edemeyeceği bir kadere doğru koşmaktadır. Kendal ve Özlem’le hesabını kapatamayan Sabri, Melek’i kaçırır.

KARAGÜL SON BÖLÜM

Karagül 62. Bölüm Fragmanı

Oyuncu Kadrosu:

Ebru Şamverdi

Ece Uslu

Ebru’nun çocukluğu tuvaller, kitaplar, hayvanlar, üniversiteler, amfiler arasında geçer. Ne kadar yoğun olurlarsa olsun her konuda babasının sevgisini desteğini alarak büyür. Ama annesiyle arasında her zaman bir iktidar savaşı olmuştur.Ebru teoride çok iyi bir anne olmuştur, ancak pratikle alakası yoktur. Bu arada da büyüdüğüne kanaat getirdiği kızlarını biraz ihmal eder. Ebru bir günde öğrenecektir ailesinin aslında hiç de sandığı gibi mükemmel olmadığını... Kendisine yalan bir dünya kurduğunu.. En güvendiği kocasının aslında ona bir yabancı olduğunu sadece bir günde öğrenecektir.

Haberin Devamı

Kendal Şamverdi

Mesut Akusta

Kendal, Halfeti’nin ağası Mehdi’nin ilk çocuğu olarak davullarla zurnalarla kurbanlarla kutlanarak dünyaya gelir. Mehdi oğullarına daha küçük yaşlarından itibaren güçlü olmayı, erkek olmayı ve bu topraklara yaraşır ağalar olmakla ilgili herşeyi öğretmek ister. Babasının Murat’ı daha çok sevdiğine emin olan Kendal’ın öfkesi hiç dinmeyecektir. Babasının ölümüyle tek otorite haline gelir, ağa olur. Murat’ın da işlerinin kötü olduğu haberi gelir. Bu Kendal’ı daha da keyiflendirir. Hatta Murat’ın gelip artık ondan para istemesi de egosunu okşar. Kendal başarmıştır. Ailesi ve halkının kahramanı odur artık.

Fırat Mercan

Yavuz Bingöl

Fırat erken yaşta babası Yusuf’u ve annesi Berivan’ı bir tren kazasında kaybeder.Fırat sert bir öğretmendir. Hayatında hep yaptığı gibi, yanlışlarını direk ve sert bir dille gençlere söyler. Bahane kabul etmez, şımarıklığa tahammülü yoktur. Fırat hayatta doğru bildiğini direk ve olduğu gibi konuşmanın erdemine inanır. Gençler bu az konuşan, sert ama mert adamı severler ve sayarlar. Gençler, sedef kakarken alttan alta hayat dersi aldıklarını fark etmeden dönerler her akşam evlerine. Fırat bu delikanlılara bir umut vermektedir, bir altın bilezik. Ama Gaziantep’in çarşısında bile dükkanlar kan ağlamaktadır. Ne yapan kalmıştır ne de satın alan. Yapılan sandıklar, aynalar, fiskos masaları, mücevher kutuları depolarda çürümektedir. Fırat bir yolunu bulup, fırsatlar diyarı İstanbul’a ulaştırmalıdır bunları.

Haberin Devamı

Kadriye Şamverdi

Şerif Sezer

Kadriye her doğulu kadın gibi göz yaşını içine akıtarak acısını yaşayan bir kadındır. Onun gibi bir ağa karısının, ağlamak gibi bir zayıflığı asla olmamalıdır. Kadriye’nin yufka yüreği biraz olsun bu acılarla taşlaşsa da, hiç bir zaman içindeki anaçlık ve sevgi tam anlamıyla körelmemiştir. Kadriye tam bir Anadolu kadınıdır. Gerektiğinde sert, evine sahip çıkan, çocuklarının anası, kocasına sonsuz itaat eden, ele güne karşı ailesine laf söylettirmeyen bir kadın...