Cadde Kardashian kardeşlerin tişörtleri toplatılıyor mu?

Kardashian kardeşlerin tişörtleri toplatılıyor mu?

21.07.2017 - 11:20 | Son Güncellenme:

Kardashian ailesinin en küçük bireyleri Kendall ve Kylie Jenner, artık sadece televizyondaki reality şovlarda ve podyumda değil, moda dünyasında da girişimci olarak boy gösteriyor. Ancak son tasarımları tepki çekti.

Kardashian kardeşlerin tişörtleri toplatılıyor mu

Farklı markalar için pek çok kez kapsül koleksiyonlar hazırlayan Kendall ve Kylie Jenner, koleksiyonlarıyla dünyanın pek çok ülkesine satış yapıyor.

Haberin Devamı

Sözcü'nün haberine göre; Kardashian kardeşler son olarak vintage tişörtler tasarladı. İkili, Notorious BIG, Tupac ve Ozzy Osbourne gibi ünlü isimlerin görsellerinin basıldığı tişörtlerle nostalji rüzgarları estirdi. Ne var ki tasarımlar piyasaya çıkar çıkmaz, görsellerin izinsiz kullanılması nedeniyle tepki almaya başladı. Tepki veren isimlerden biri de Ozzy Osbourne'un eşi Sharon Osbourne oldu.

Kardeşlere “Kızlar, müzik ikonlarının yüzlerini tişötlerinize izinsiz basmaya hakkınız yok. Bildiğiniz şeylerle uğraşın; mesela dudak parlatıcısı” diyen Osbourne'a, ünlü isimlerin hayranları da destek verdi. Hatta tişörtlerin satışının durdurulması için Jenner kardeşlere ihtarname bile çekildi.