Cadde Kayahan'ın VİP aracının yeni sahibi belli oldu

Kayahan'ın VİP aracının yeni sahibi belli oldu

21.12.2016 - 13:16 | Son Güncellenme:

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde kuyumculuk yapan Aziz Emre, geçen yıl hayatını kaybeden sanatçı Kayahan Açar'ın VİP olarak kullandığı aracını satın aldı.

Kayahanın VİP aracının yeni sahibi belli oldu

3 Nisan 2015 tarihinde yaşamını yitiren Kayahan Açar'ın VİP aracı Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde kuyumculuk yapan hayranı Aziz Emre tarafından satın alındı.

Haberin Devamı

Kayahan'nın ölümünden sonra eşi İpek Açar, VİP aracı satılması için bir galeriye bırakmıştı. Kayhan'ın kızı ise bu satışa izin vermemişti.

"KOLAY OLMADI, AMA ALDIM"

Kayahan'ın bir hayranı olduğunu belirten Aziz Emre, aracın satılığa çıkarıldığını duymasının ardından almak için harekete geçtiğini belirterek, "Kayahan çok sevdiğim sanatçılardan biriydi. Şarkılarını dinliyor ve onun konserlerine takip ediyordum. Ölümünün ardından rahmetlinin çok severek kullandığı VİP aracının satıldığını duydum. Bunu almak hemen harekete geçtim ve aldım. Aracı almam kolay olmadı, ama aldım. Çok mutluyum. Araçta hiç değişiklik yapmadım her şeyi sanatçının kullandığı gibi duruyor. Hatta küçük kızı Asıl Gönül babasının fotoğrafının arkasına yazdığı bir yazı var, onu dahi saklıyorum. Bir hayranı olarak onun kullandığı aracı aldığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.