Cadde Kemal Doğulu Melisa Şahin ile kavga etti!

Kemal Doğulu Melisa Şahin ile kavga etti!

25.02.2015 - 10:08 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim'de soğuk rüzgarlar esti. Melisa Şahin'in tavırları Kemal Doğulu'yu sinirlendirince stüdyo gerildi. Kemal Doğulu, Melisa Şahin'in ters tepki vermesi ile daha çok sinirlendi. İşte o dakikalar..

Kemal Doğulu Melisa Şahin ile kavga etti

TV8 'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasının 24 Şubat günü ekrana gelen bölümünde büyük bir kriz patladı. Kemal Doğulu merdivenlerde kendisine omuz atan Melisa Şahin 'in önce özür dilemediğini 'kim olduğunu farkedince' özür dilediğini söyledi. Melisa Şahin 'in set ekibine kötü davrandığını öne süren Kemal Doğulu "Gerçek değilsin" dedi. Bu sözler üzerine Melisa Şahin rest çekti ve 'Tamam o zaman eleme gecesinde kurtulun benden' dedi.

Haberin Devamı

Kemal Doğulu bir anda öfke zirvesine çıktı ve 'Sen bir ses tonuna hakim ol' diyerek herkesi şoke eden bir karşılık verdi. Stüdyoyu bağırması ile inleten Kemal Doğulu jüri üyesini olduğunu da unutmuş gibi göründü.

MELİSA ŞAHİN : BEN GİDİYORUM

Kemal Doğulu 'nun olması gerekenden daha abartılı olan tavrı karşısında Melisa Şahin "Ben gidiyorum' diyerek İşte Benim Stilim 'den ayrılmak istediğini söyledi.

Kemal Doğulu ile kavgasında gözyaşları içinde kalan Melisa Şahin 'in makyajı yüzüne aktı.

Arkadaşlarından Melisa Şahin 'e destek gelirken Kemal Doğulu bağırmaya devam etti ve "Esas ben doldum sen değil. Burdaki bütün ekibin seninle problemi var. Burda tribünlere mi oynuyoruz. Ben gelir öyle bir oynarım ki tribünlere senin oynayacağın tribün kalmaz burda" dedi.

Haberin Devamı