Cadde Kemer Country’de eğlenceli hafta sonu

Kemer Country’de eğlenceli hafta sonu

07.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kemer Country Golf Clup’ta bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye’nin ilk hobi festivali Big Boyz, ünlü isimleri ağırlarken, DHL Open Golf turnuvasının ikinci gününde, usta golfçüler kıyasıya yarıştı.

Kemer Country’de eğlenceli hafta sonu

‘Büyüklere oyuncaklar’ konseptiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye’nin ilk hobi festivali Big Boyz, Kemer Country’de kapılarını açtı. Aksiyon ve eğlencenin zirve yaptığı festivalin ilk gününde, DJ Burak Yeter ve Teoman, performanslarıyla izleyicileri coşturdu. Gün boyu süren etkinliklerde araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçları deneyimleme fırsatı sunan festivale, Doğa Rutkay-Kerimcan Kamal, Seda Bakan-Ali Erel, Ragıp Savaş ile Tamer Karadağlı ve kızı Zeyno gibi ünlü isimler de katıldı.

Haberin Devamı

Kemer Country’de eğlenceli hafta sonu

Kemer Country Club’ta 5 bin metrekarelik alana kurulan festivale ilk gün 4 binin üzerinde ziyaretçi katıldı. Dev konserler, macera dolu aktiviteler, hobiler, keyifli alışveriş noktaları, partiler ve kick boks gösteri maçlarıyla unutulmaz anlara tanık olan misafirler, aynı zamanda ailece keyifli bir gün geçirmenin de tadına vardı. Konuklar, Okan Can Yantır, Murat Yorgancılar, Tufan Akdeniz, Tunç Lokmanhekim, Murat Yazıcı ve Birkan Polat gibi usta isimlerle tanışıp, sohbet etme imkanı da buldu.

Kemer Country’de eğlenceli hafta sonu

107 yıllık geçmişiyle klasik otomobil tutkunlarının ikonu olan London Morgan, Mercedes X Class ve dev arazi araçları, festivalin çekim merkezi oldu. Sektörün önde gelen markalarını ve hobiseverleri tek çatı altında toplayan Big Boyz festivalinde bu yıl, binicilik eğitimlerinden balta atmaya, tohum takas şenliğinden paramotor gösterilerine ve drone yarışmalarına kadar farklı etkinlikler düzenlendi.

Haberin Devamı

Kemer Country’de eğlenceli hafta sonu