Cadde Keremcem genç yeteneklerle sahnede buluştu!

Keremcem genç yeteneklerle sahnede buluştu!

08.05.2016 - 17:22 | Son Güncellenme:

Okyanus Koleji Genç Yetenekler Yarışması’nın final gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Tam 250 öğrenci farklı dallarda gösteri yaptı. Özellikle çelik halatlarla sahneye inen eskrim sporcuları ve astıkları dev Türk Bayrağı dikkat çekti.

Keremcem genç yeteneklerle sahnede buluştu

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlangıcında ilan edilen “Genç Yetenekler Yarışması” nda öğrencilerin 8 ay süren heyecanı nihayet son buldu. Final Gecesinde de Aikido’dan futbola, şiirden enstrüman ile performansa kadar sanat ve sporun pek çok farklı alanında yüzlerce öğrenci yeteneklerini sergiledi. Özellikle çelik halatlarla sahneye inen eskrim sporcuların showu ve sahneye astıkları dev bayrak büyük alkış aldı. Vatan Şaşmaz’ın sunumuyla gerçekleşen etkinlikte Keremecem sahneye “ses” dalında birinci olan öğrenci ile düet yaparak çıktı. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde saat gerçekleşen etkinlikte 227 öğrenci yetenekleriyle ödül aldı. Konser başladığında Keremcem “ses” dalında birinci olan öğrenciyi merak etti ve sahneye davet etti. Başarılı öğrenci ile düet yapan Keremcem, Nuray Köprülü isimli öğrenciyi tebrik etti.

Haberin Devamı

Anneler Günü’nde Keremcem’den “Daha Dün Annemizin” şarkısına cover sürprizi
Anneler Günü’ne saatler kala ünlü sanatçı sahnede tüm annelerin bu özel günün bir sürprizle kutladı. “Daha Dün Annemizin” şarkısına cover yapan Keremcem sevilen şarkıyı Okyanus Koleji öğrencileriyle birlikte seslendirdi. Elde edilen gelirin, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği bağışlandığı gecede Keremcem öğrenci ve velilere tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

Yazarlar