Cadde Kıyı temizliği yaptı

Kıyı temizliği yaptı

19.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Serenay Sarıkaya, marka yüzü olduğu firmanın başlattığı sosyal sorumluluk projesi için Kilyos sahiline gidip, Toplum Gönüllüsü gençlerle atık topladı.

Kıyı temizliği yaptı

Serenay Sarıkaya, marka yüzü olduğu Head&Shoulders’un, başlattığı sosyal sorumluluk projesine destek olmak için Kilyos’ta kıyı temizliği yaptı. Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), CarrefourSA ve ÇEVKO’nun iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, toplanan plastikler ‘Dünyanın İlk Geri Dönüştürülmüş Şampuan Şişesi’ fabrikasına gönderildi. Toplum Gönüllüsü gençlerle kıyıda atık toplayan Sarıkaya, “Çok güzel bir sebep için buluştuk. Marka çok güzel bir hareket başlattı ve kıyılardan toplanan plastiklerle dünyanın ilk geri dönüştürülmüş şampuan şişesini üretti. Ben de bu hareketin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

Kıyı temizliği yaptı

‘Doğaya sahip çıkalım’

“Kıyılarda ve denizlerde kirlenmeye sebep olan atıklara dur demek için hepimiz buradayız” diyen oyuncu, “Plastik atık kirliliği çevremizin, canlıların ve bizlerin hayatını tehlikeye atıyor. Gerçekten güzel ve yaşanılabilir bir dünya istiyorsak, doğamıza sahip çıkmalıyız. Siz de çevrenizde gördüğünüz, evinizde bulunan plastik atıkları toplayıp, Head&Shoulders’un plastik atık toplama ünitelerine bırakarak bize destek olabilirsiniz” şeklinde konuştu.