Cadde Kızlara burs fonu kurdu

Kızlara burs fonu kurdu

18.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kızlar için bir fon kuran Nil Karaibrahimgil, “Yıllardır hayalini kurduğum bu projeyle, kızlara eğitimde destek olmanın heyecanı içindeyim” dedi

Kızlara burs fonu kurdu

Nil Karaibrahimgil, Türk Eğitim Vakfı’yla (TEV) işbirliği yaparak kızlar için bir fon kurdu. ‘Nil’in Kızları Burs Fonu’nda, orta öğrenimini tamamlayıp üniversiteye gitme imkânı bulamayan ve iş mücadelesinde geri düşen kızlara burs verilecek. Şarkıcı, TEV’i seçmesinde birçok arkadaşının bu fondan yararlanmış olmasının payı olduğunu belirtti. “Üç yıl önce oğlum oldu, şimdi de kızlarım oluyor” diyen Karaibrahimgil, “Yıllardır kızlara destek vermenin hayalini kuruyorum. Şarkılarımla ve yazılarımla ilham verdiğimi hissettiğim kızlara, artık eğitimlerinde de destek olmanın heyecanı içindeyim. Uzun ve güzel bir yolun başındayım. Artık onlar için de çalışacağım” dedi.

Takvimi çıkıyor

Karaibrahimgil fonun ilk duyurusunu Emre Güven’le çektikleri mesajlı fotoğraf sergisiyle yaptı. Zorlu’da yapılan sergide, şarkıcının yazılarından ‘Keşkeleme İlerle’, ‘Yönünü Bilenin Yolu Açılır’ ve ‘Aklın Almadığına Kalbini Aç’ gibi mesajların olduğu fotoğrafları, ünlü isimler ve yardımseverlere satıldı. Gelirin tamamı bağış olacak olan etkinlikte ayrıca 2018 takvimi de, burs fonuna destek olarak, D&R mağazalarından alınabilecek.