Cadde Kocamın Ailesi 30. bölüm ile nefes kesecek!

Kocamın Ailesi 30. bölüm ile nefes kesecek!

27.01.2015 - 09:10 | Son Güncellenme:

Kocamın Ailesi bu akşam heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geliyor. Kocamın Ailesi dizisinde bu hafta neler olacak merak konusu. Gazanfer Sefer'in kilitli dairesini açacak mı? Dizi hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar haberimizde!

Kocamın Ailesi 30. bölüm ile nefes kesecek

Fox Tv ekranlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Kocamın Ailesi yep yeni bölümüyle 29 Ocak Perşembe günü ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizide inanılması güç olaylar yaşanırken Fulden'in gizli gerçekleri ortaya çıkıyor. Tüm sırların ortaya çıkmasıyla birlikte dizide yavaş yavaş çözülmeler başlıyor. Kocamın Ailesi dizisini her Perşembe akşamı, Fox Tv'den takip edebilirsiniz.

Kocamın Ailesi 30. Bölüm Özeti

Kocamın Ailesi'nde sırlar yavaş yavaş açığa çıkıyor. Gazanfer Sefer'in kilitli dairesini bulurken, Hakan'ın neden olduğu kaza Fulden'le ilgili gerçekleri açığa çıkarır. Zafer kızlarının sakladıkları sırları, Güneş ise aylardır peşinde olduğu kişinin kimliğini öğrenir.

Dizinin genel kunusu, 25 yıldır evlatlarından biri kayıp olan geleneksel geniş bir aile ile buna tam zıt, çocuksuz modern bir çift aynı apartmanda komşu olursa ne olur? Anne ve babasını hiç tanımamış Tolga, komşu aileye hemen ısınırken eşi Yonca bu yeni duruma hiç alışamıyor. Bütün bunlara iki aileyi birleştirecek sırlarla örülü bir gizem de eklenince olaylar zinciri hızla büyüyor.

KOCAMIN AİLESİ 30. BÖLÜM FRAGMANI