Cadde Kocamın Ailesi son bölümde kavga bitmiyor-izle

Kocamın Ailesi son bölümde kavga bitmiyor-izle

04.03.2015 - 10:19 | Son Güncellenme:

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Kocamın Ailesi son bölümüyle izleyicileri şaşırttı. Merakla beklenen Kocamın Ailesi 35. bölümde heyecan doruktaydı. Tarık ailenin diğer kişileriyle de tanışır. Son bölüm ve tüm detaylar haberimizde...

Kocamın Ailesi son bölümde kavga bitmiyor-izle

Fox Tv'de her perşembe akşamı ekrana gelen ve bu hafta için merakla beklenen Kocamın Ailesi 35. Bölüm ile ekrana geldi. Son bölüm izlemek ve dizide neler olacağı hakkında ipuçlarını haberimizde bulabilirsiniz

Haberin Devamı

Kocamın Ailesi 35. Bölüm Fragmanı ve Özeti

Ar Ailesinde kayıplar bitmiyor. Tarık ailesine kavuşmuşken Güneş’le ne olacak? Miray ve Fatih geçirdikleri kazadan sağ çıkabilecek mi? Şeniz nereye kayboluyor? Mukadder bir evladına kavuşmuşken diğerini kaybediyor mu? Tarık Engin, akrabalara takdim edilir ancak Güneş’le Esma’nın varlığı cümbüşü kıyamete döndürmeye yeter. Uzun zamandır beklenen misafir sonunda geldiğinde ise herkesin aklında tek bir soru vardır: Şeniz nerede?

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ





Ar Apartmanı'nda kavuşma rüzgarları eser. Mukadder ve Zafer oğullarına, Hikmet torununa, Tarık ailesine kavuşur. Davullar çalınır, halaylar çekilir ancak gül bahçesi dikensiz olur mu? Olmaz. Tarık, Güneş'le Esma'ya mı, Ar ailesine mi aittir, karar verilemez, oğlumuz tatlı bir çekişmenin tam ortasına düşüverir. Sonra öyle bir şey olur ki, ailenin bir derdi biter, diğeri başlar.

Yapım: Mia Film
Yönetmen: Kemal Uzun
Yapımcı: Banu Akdeniz
Yardımcı yönetmen: Nuray Keten

Senaryo:
Nuray Uslu, Verda Pars, Şeyda Delibaşı
Müzik: Cem Özkan

Başrollerini;
Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak, Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız, Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.