Cadde Kocamın Ailesi 39. Bölümde nefes kesen sahne - İzle

Kocamın Ailesi 39. Bölümde nefes kesen sahne - İzle

01.04.2015 - 13:53 | Son Güncellenme:

Ekranların severek izlenen Kocamın Ailesi dizisinin yayınlanan yeni bölümünde neler oldu merak konusu oldu. Heyecanın hızkesmediği Kocamın Ailesi 39. son bölümde heyecan dorukta. İşte Kocamın Ailesi son bölüm ve detaylar...

Kocamın Ailesi 39. Bölümde nefes kesen sahne - İzle

FOX TV'nin büyük beğeniyle takip ettiği Kocamın Ailesi son bölümü ile ekrana kilitliedi.. Kocamın Ailesi 39. son bölümde neler yaşandı?

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Kocamın Ailesi'nde ayrılık çanları mı çaldı?

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı ve Verda Pars’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun’un oturduğu dizinin başrollerini, Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Şehsuvar Altaş, Füsun Kostak, Seray Kaya, Buse Arslan, Ahmet Kayakesen, Genco Özak, Zuhal Yalçın, Beren Gökyıldız, Yeşim Salkım ve Yıldız Kültür paylaşıyor.

Kocamın Ailesi 39. Bölüm de; Güneş’in gidişiyle Ar kadınları kendiyle hesaplaşmaya girer. Tarık ise yıkılmıştır, hayatına giren bir kadını daha kaybetmeyecektir. Sevdiği kadının peşine düşen Tarık’a aileden yardım eli uzanır. Bir yandan Tarık’ın derdine düşen aile, bir yandan da Gazanfer’e kız bulmaya çalışır. Peki Gazanfer annesinin bulduğu kızla evlenecek midir? Asla.

Bölüm Tarihi: 02/04/2015

Kocamın Ailesi 39. Bölüm Fragmanı İzle;

Haberin Devamı