Cadde Kocamın Ailesi yeni bölümde ayrılık şoku !

Kocamın Ailesi yeni bölümde ayrılık şoku !

29.09.2014 - 14:46 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Kocamın Ailesi başrol oyuncusu Gökhan Alkan diziden ayrılıyor mu? Gökhan Alkan'ın yapımcıyla tartışma yaşadığı ve bu sebeple diziden ayrıldığı gelen haberler arasında...

Kocamın Ailesi yeni bölümde ayrılık şoku

Fox ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan, başrollerini Selen Seyven, Gökhan Alkan, Seray Kaya, Genco Özak ve Denizhan Kınacıgil gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Kocamın Ailesi'nde ayrılık mı yaşandı?

Dedikodulara göre dizide Tarık karakterine hayat veren Gökhan Alkan'ın yapımcıyla tartışma yaşadığı ve bu sebeple diziden ayrıldığı gelen haberler arasında. İlerleyen günlerde haberin gerçek olup olmadığı netleşecek.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ YENİ BÖLÜM



Gökhan Alkan Kimdir?

Gökhan Alkan 8 Aralık’ta İstanbul’da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret – Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu.

Gökhan Alkan Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalar yaptı. Birçok mekanda canlı müzik performansları sergiledi. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio’ da alan Gökhan Alkan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu kadrosuna seçildi, 2 yıl burada çeşitli oyunlarda birbirinden değerli yönetmenler ve oyuncularla çalıştı, sonrasında arkadaşlarıyla İstanbul Kumpanyası adlı tiyatro topluluğunu kurdu.

Gökhan Alkan’ın boyu 1.90 cm, kilosu 85 kg. Ayrıca, profesyonel olarak vücut geliştirme ile ilgileniyor.

Gökhan Alkan’ın rol aldığı diziler

Düz Adam – Emre
Muhteşem Yüzyıl – Şah Tahmasb
Her Şey Yolunda Merkez – Cem Karabey
Gurbette Aşk – Osman
Gökhan Alkan’ın rol aldığı reklam filmleri

Cola Turka
Lig Tv
Gökhan Alkan’ın oynadığı tiyatro oyunları

Mustafam Kemalim
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım
Karman Çorman
İstanbul ve Aşk