Cadde Koçyiğit’ten sevindirici haber

Koçyiğit’ten sevindirici haber

24.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hülya Koçyiğit’ten iyi haber geldi. Amerika’da akciğerindeki kanserli bölgeden ameliyat olan sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Koçyiğit’ten sevindirici haber

Akciğer kanserine yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran Hülya Koçyiğit, ABD’de 2.5 saat süren bir ameliyat oldu. Oyuncu, akciğerinin sağ üst lobundaki kanserli bölge için New York’taki Presbyterian Hospital’da operasyon geçirdi. Ameliyatın sorunsuz geçtiğini söyleyen Dr. Nasser Altorki “Tümor, torakoskopik yöntemle temizlendi. Hülya Hanım bir müddet daha hastanede kaldıktan sonra taburcu olacak. Kontrolleri düzenli olarak devam edecek” dedi.

Haberin Devamı

Koçyiğit ise Instagram ve Facebook hesaplarından paylaşım yaparak sevenlerine müjdeli haberi verdi. Koçyiğit, “İçten dilekleriniz ve esirgemediğiniz dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevginin gücüne her zaman inandım. İyi ki varsınız. Doktorum ameliyatımın iyi geçtiğini söyledi. Yoğun bakımdan normal odaya az önce geçtim. Ancak bir müddet daha hastanede kalacağım. Desteğiniz bana yüksek moral, inanın. Arayan, soran, mesaj atan, güzel dilekleriyle yanımda olduğunu hissettiren herkese müteşekkirim” dedi.