Cadde Komedi Türkiye oldukça eğlendirdi! İzle

Komedi Türkiye oldukça eğlendirdi! İzle

16.03.2015 - 11:07 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarında yepyeni bir yarışma başladı. Türkiye'nin en komiğinin seçileceği Komedi Türkiye isimli yarışmada sürpriz isimler yer alıyor. İlk bölümü ile dün akşam ekrana gelen Komedi Türkiye jüri üyeleri ve oyuncu koçları ile ilgili ayrıntılar haberimizde..

Komedi Türkiye oldukça eğlendirdi İzle

Komedi Türkiye”de amatör komedyenler, profesyonel oyuncular eşliğinde hünerlerini sergiliyor!

Haberin Devamı

7 amatör komedyen !

Gülse Birsel ve Gani Müjde’nin kaleme aldığı skeçlerde tüm hünerlerini sergiliyorlar!

Komedi Türkiye’de ekibe sahnede performanslarıyla eşlik edecek ve sahne arkasında oyuncu koçu olarak çalıştıracak ünlü oyuncular: Bartu Küçükçağlayan, Ömür Arpacı, Derya Karadaş, Murat Akkoyunlu olacak. Ayrıca her hafta bir ünlü oyuncu skeçlerde konuk olacak. İlk haftanın konuğu Sarp Apak !

Skeçlerde ayrıca yer alacak profesyonel oyuncular: Ünal Yeter, Seda Fettahoğlu, Tuğba Çom, Öznur Serçeler ve Diren Polatoğulları !

KOMEDİ TÜRKİYE YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sunucu: Burcu Esmersoy !

Amatör komedyenler, ünlü oyuncularla birlikte oynadıkları skeçlerde Gülse Birsel, Gani Müjde ve Haluk Bilginer’in karşısında en iyi performanslarını gerçekleştirmeye çalışacaklar.

Haberin Devamı

Komedyen adaylarının skeçlerdeki performanslarını jüri ve ünlü oyuncular ayrı ayrı puanlayacak. En az puanı alan aday Komedi Türkiye yarışmasına veda ederken, elenen yarışmacının yerine bir sonraki hafta yeni bir komedyen adayı katılacak ve heyecan hiç durmadan artacak.

Usta jüri üyelerinin karşısında skeçlerini oynayacak yarışmacılar için Türkiye’nin en komik ismi seçilmek hiç kolay olmayacak.

Gülse Birsel’in editörlüğünde, Gani Müjde ve Gülse Birsel’in usta kalemlerinden çıkan skeçler, ünlü oyuncuların eşsiz performansları ve komedyen adaylarının heyecanı ile izleyicileri kahkaha dolu anlar bekliyor.

Komedi Türkiye ilk bölünüyle 18 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00'de TV8'de.