Cadde Komedi Türkiye son bölümde Gupse Özay sürprizi!

Komedi Türkiye son bölümde Gupse Özay sürprizi!

01.04.2015 - 10:48 | Son Güncellenme:

TV8 ekranında başlayan eğlence dolu skeçlerin yer aldığı Komedi Türkiye'de bu hafta konuk oyuncu Gupse Özay'dı. Jüri üyeleri ve Burcu Esmersoy'un sunumu ile Komedi Türkiye'de dün akşam yer yerinden oynadı. Komedi Türkiye son bölümde izleyemediğiniz dakikalar haberimizde.

Komedi Türkiye son bölümde Gupse Özay sürprizi

Skeçleri ve eğlenceli jürisi ile büyük beğeni toplayan Komedi Türkiye bu hafta da izleyenleri ekranları başına kilitledi.

Haberin Devamı

7 amatör komedyen !

Gülse Birsel ve Gani Müjde’nin kaleme aldığı skeçlerde tüm hünerlerini sergiledi.

Kendilerine eşlik edecek yardımcı oyuncular: Tuğba Çom, Öznur Serçeler, Diren Polatoğulları, Seda Fettahoğlu ve Ünal Yeter.

Ve ekibe hem sahne arkasında ve hem de sahnede eşlik edecek ünlü oyuncu koçları: Bartu Küçükçağlayan, Ömür Arpacı, Derya Karadaş, Murat Akkoyunlu ve her hafta bir başka ünlü konuk oyuncu koçu.

Bu haftanın konuğu Gupse Özay.

Amatör komedyenler başrollerini oynadıkları kısa skeçleriyle, Gülse Birsel, Gani Müjde ve Haluk Bilginer’in karşısında en iyi performanslarını gerçekleştirmeye çalışıyorlar.

Bu hafta da izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak skeçler; Hom Ofis, 2 Odalı ZombiliDaire, Kafede Evlenme Teklifi, Dizi İçin Audition, Survivor, Sosyal Medya, Çocuk Eğitimi.

Haberin Devamı

Usta jüri üyelerinin karşısında skeçlerini oynayacak yarışmacılar için Türkiye’nin en komik ismi seçilmek hiç kolay olmayacak.

Gülse Birsel ve Gani Müjde’nin usta kalemlerinden çıkan skeçler, ünlü oyuncu koçlarının eşsiz performansları ve komedyen adaylarının heyecanı ile izleyicileri kahkaha dolu anlar bekliyor.