Cadde Konserlere terör iptali

Konserlere terör iptali

09.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin yüreğini yakan şehit haberleri sanat dünyasını da vurdu. Konserler ve eğlence programları iptal edildi. Tarkan konserlerinin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu

Konserlere terör iptali

Dağlıca ve Iğdır’daki terör saldırıları nedeniyle eğlence programları ve konserler iptal edildi. Megastar Tarkan, şehit haberlerinin ardından konserlerini erteledi. Tarkan, geleneksel hale getirdiği Harbiye konserlerine 26 Ağustos’ta start vermişti. Sanatçı, art arda gelen şehit haberlerinin ardından 9-10-12-13 Eylül’deki konserlerini ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

Haberin Devamı


Tarkan’ın yeni konser takvimi önümüzdeki günlerde belli olacak. Dağlıca’da yaşanan hain saldırının ardından Ebru Gündeş de bir otelde vereceği konserini iptal etti. Gündeş’in vereceği konserinin iptal edildiği sanatçının sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

Açıklamada, “Yaşanan acı olaydan dolayı bu akşam gerçekleşecek olan Ebru Gündeş konseri iptal edilmiştir” denildi. Sokak hayvanları için yapılması planlanan yaşam parkına elir sağlamak amacıyla 12 Eylül’de Ankara Fransa Büyükelçiliği’nde gerçekleştirilecek olan Ajda Pekkan konseri de terör olayları nedeniyle iptal oldu.


Öte yandan İzmir’in Kurtuluşu programında değişikliğe gidilirken, Kordon’da müzikli programlar iptal edildi. Bu konserlerin dışında yurdun genelinde birçok festivalin ve konserlerin de iptal edildiği açıklandı.

Haberin Devamı


‘Söz konusu olamaz’

Bu yıl 14-20 Eylül tarihleri arasında 22’ncisi yapılacak olan Uluslararası Altın Koza Film Festivali açılış ve kapanış törenleri artan terör olayları dolayısıyla iptal edildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, böylesi bir infial ve yas ortamında ‘festival konser ve törenlerini’ yapmanın söz konusu olamayacağını belirtti.