Cadde Köstebekgiller galasına ünlü yağdı

Köstebekgiller galasına ünlü yağdı

22.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bugün vizyona giren ‘Köstebekgiller 2 - Gölge’nin Tılsımı’nın galası ünlü isimlerin akınına uğradı

Köstebekgiller galasına ünlü yağdı

Geçtiğimiz yıl 400 bini aşan gişesiyle çocuk izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başaran ‘Köstebekgiller’in devam filmi ‘Köstebekgiller 2- Gölge’nin Tılsımı’nın galası önceki gün gerçekleştirildi. Özdilek AVM Cinetime Sinemaları’ndaki galaya çok sayıda ünlü isim katıldı. Arzum Film Animasyon yapımcılığında çekilen filmin gösterimi öncesi oyuncular hep birlikte poz verdi.

Haberin Devamı

Başrol oyuncularından İnci Türkay, “Çok daha hızlı bir film oldu. Bütün çocukları hayal dünyalarını geliştirmek adına bekliyoruz” derken, filmde kör bir terziyi canlandıran usta oyuncu Ayla Algan, “Çok eğlendim. Yaratıcı dramanın kurucusu olduğum için 5 - 16 yaş arasına eğitim veriyoruz. Dolayısıyla küçüklerle aram iyi” diye konuştu. Geceye eşi Bedrettin Başar ve kızı Selin’le katılan tiyatrocu Pelin Körmükçü, “Selin’den dolayı çizgi filmleri biliyorum. Ama Köstebekgiller hem güzel, hem eğitici” dedi.

Köstebekgiller galasına ünlü yağdı

‘Köstebekgiller daha cesur’

Gerçek ve animasyon karakterlerin bir arada olduğu filmde başrol oynayan İnci Türkay, “Köstebekler bu defa daha cesur, daha tombul, daha pembe geliyorlar. Aksiyonu bol bir film oldu. Çocuğa yapılan yatırım en önemlisidir. Bütün çocukları hayal dünyalarını daha da geliştirmek adına filme bekliyoruz” diye konuştu.

Köstebekgiller galasına ünlü yağdı