Cadde Kozalar yarın akşam Enka Sahnesi'nde

Kozalar yarın akşam Enka Sahnesi'nde

22.02.2017 - 09:40 | Son Güncellenme:

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat,  29. Yıl Tiyatro Buluşmaları kapsamında sezonun büyük beğeni toplayan oyunu “Kozalar”ı sahnesinde ağırlıyor. Kozalar, 23 Şubat Perşembe akşamı ENKA İbrahim Betil Oditoryumunda izleyicisiyle buluşuyor.

Kozalar yarın akşam Enka Sahnesinde

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nda 20 Şubat haftasının konuğu “Kozalar” olacak. Geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük sahne sanatları festivali olan AvignonOff’a kabul edilen ve prömiyerini de Fransa’da gerçekleştiren, Pangar Tiyatro Topluluğu’nun “Kozalar” oyunu 23 Şubat Perşembe akşamı saat 20.30’da sahnelenecek.

Haberin Devamı

Demet Evgar, Binnur Kaya ve Esra Dermancıoğlu’nunrol aldığı vegüçlü performanslarıyla göz doldurduğu oyun, soğuk savaş ortamında kocalarının işten dönmesini beklerken evde vakit öldüren üç kadının hikayesini; oyun, terör, iç savaş, mülteci sorunu, kadının kimliği gibi temalar etrafında sahneye taşıyacak. Yazar Adalet Ağaoğlu’nun 46 yıl önce aynı adlı eserinden uyarlanan “Kozalar”, “Yaşamdan kaçarak yaşanan şeyin yaşam olduğunu kim söyleyebilir?” sorusunu izleyicilere soracak.

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın, Şubat ve Mart ayı boyunca devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur,instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Tam: 40 TL ve Öğrenci: 20 TL olarak fiyatlandırılan 29. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.