Cadde Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsane ismi ayrıldı!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsane ismi ayrıldı!

27.01.2015 - 11:49 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta üzen bir ayrılık yaşanacak. Sevilen dizinin 'Nazife Anne'si ekrana veda ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusunun efsane ismi ayrıldı

Kurtlar Vadisi Pusu'da dizinin efsane isimlerinden biri daha diziye veda ediyor. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta üzen bir ayrılık yaşanacak. Sevilen dizinin Nazife annesi ekrana veda ediyor. Polat dizinin bu bölümünde annesini kaybedecek. Annesinin şüpheli ölümünü araştırırken de bir anda kendini kelepçelenmiş olarak bulacak. Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde annesinin katilini ve kendisini tutuklattıranı bulabilecek mi?

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Nazife Anne karakterini canlandıran Serpil Tamur, diziden ayrıldı. Rolü gereği vefat ederek ayrılan Serpil Tamur Polat Alemdar’ı annesiz bıraktı.

Kurtlar Vadisi Pusu 244.Bölüm Fragmanı


Nazife Anne’nin şokuyla sarsılan Polat, tüm bu yaşananların arkasında bir oyun döndüğünden şüphelenmektedir. Hem Brandon hem de Sagir’ e yaptıklarının hesabını soracaktır. Dostları ise Polat’ın acısını paylaşmak için onu bu zor gününde yalnız bırakmazlar.

Nazife Anne’nin ölümü bilinmeyen sırların açığa çıkmasına sebep olacaktır. Sagir Kurtlar Vadisi Pusu 244. bölümde izini kaybettirmek için savunmasız bir ailenin evinde saklanır. Aile üyelerinin kiminle karşı karşıya olduklarından haberleri yoktur. Cahit ve Bünyamin buluşmasına katılan misafir tüm planları bozacak, Bünyamin bu ziyaretle eski bir dostunu hatırlayacaktır.