Cadde Kurtlar Vadisi Pusu yine gündeme bomba gibi düştü

Kurtlar Vadisi Pusu yine gündeme bomba gibi düştü

24.09.2014 - 08:29 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle nefes kesti. Yine heyecan dolu dakikalara şahit olduğumuz dizi bu hafta da herkesi ekrana kilitledi. Kurtlar Vadisi Pusu hakkındaki son haberleri sizler için derledik.

Kurtlar Vadisi Pusu yine gündeme bomba gibi düştü

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta heyecanlı bir bölüm ile ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Pusu'ya Tuncay Kantarcı'nın geri döneceği iddiası üzerine dizinin hayranları dün akşam Kantarcı'yı görmek istedi ama dönüş bu bölümde gerçekleşmedi.

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu’da Tilki Andrei’in ardından dizinin sevilen karekterlerinden Tuncay Kantarcı diziye dönmek üzere.Pana Film’in Tuncay Kantarcı karakterine hayat veren Osman Wöber’le sözleşme imza aşamasında olduğu iddia edildi. Daha önce Polat Alemdar’ın hastanesinde genel müdür olan oyuncunun diziye dönmesi halinde eski rolünde mi yoksa yeni bir rolde mi oynayacağı merak ediliyor.
Kurtlar Vadisi Pusu yine gündeme bomba gibi düştü


Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını heyecanlandıracak bölüm!

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yayınlanacak son bölümü ile gündemi sarsacak. Polat Alemdar büyük bir operasyonla, sömürgeci güçlerin dünyadaki dengelerini değiştirecek, büyük sırları ortaya çıkaracak.

Haberin Devamı

Türk televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar kendisine yeni bir ekip kurarak büyük oyun çözmeye çalışacak.

Fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, hafızalardan silinmeyen 229. final bölümüyle, geçen sezona damgasını vurarak, aksiyon dolu 11 yılı geride bırakmıştı. Türkiye’nin en uzun soluklu dizisi olan “Kurtlar Vadisi Pusu”, 12. yılında, yeni sezona da bomba gibi başladı. Oyuncu kadrosundaki köklü değişiklikler ve düşmeyen temposuyla birlikte “Kurtlar Vadisi Pusu”, her sezon olduğu gibi bu sezon da milyonları ekran başına kilitledi.


BU HAFTA NELER OLACAK!

Bir zamanlar senaryo danışmanlığını Soner Yalçın’ın üstlendiği dizide bu hafta Amon (Andy Garcia) Türkiye’ye geliyor ve ilk repliği “Merhaba İstanbul” oluyor. Siyah limuziniyle Sultanahmet Meydanı'na gelen mafyanın 1 numaralı ismi Polat Alemdar ile Ayasofya’da buluşuyor.
Polat Alemdar ve Amon neden bir araya geldiler, ne görüştüler, ne gibi kararlar alacaklar.. İşte bu sorunların hepsi 231. bölümde cevap bulacak.
Kara ve ekibi ise Armegeddon’un eline düşmüşlerdir ve Kara ölüm ile burun burunadır. Bu da yetmezmiş gibi IŞİD Polat’ın babası Ömer’i kaçırmıştır. Gazze’ye doğru yola çıkan Polat’ın kardeşi yolda ummadığı birisiyle karşılaşır.
Yepyeni sezonunda Kurtlar Vadisi, aydınlanan kripteksteki belgeler ışığında sömüren güçlerin yeryüzündeki dengelerini değiştirecek ve Polat Alemdar ile Amon’un yıllar önce yaptığı anlaşma bozulup yinelenecek.