Cadde Lastikçi Hasan taklayı attı, gelini kaptı!

Lastikçi Hasan taklayı attı, gelini kaptı!

25.12.2014 - 15:46 | Son Güncellenme:

Esra Erol'la programına dün bir gelin adayı için gelen Lastikçi Hasan lakaplı aday herkesi...

Lastikçi Hasan taklayı attı, gelini kaptı

Esra Erol'la programına dün bir gelin adayı için gelen Lastikçi Hasan lakaplı aday herkesi kendine hayran bıraktı. Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında kendine özgü konuşması ve hareketleri ile renkli dakikaların yaşanmasına neden olan Lastikçi Hasan, söylediği şarkı ve yaptığı birbirinden çılgın hareketler ile gelin adayı ile çay içmeyi haketti.

Haberin Devamı

'Ben bir cevherim'

Afyon'dan gelen ve ön lisans mezunu olan Hasan Bey, sevdiği kadın için kendine özgü yorumu ile şarkı söyledi. Daha sonra; ' İsterseniz size seve seve başka şarkılarda söyleyebilirim, fakat fazla vaktiniz almak istemiyorum. ' dedi. Hasan Bey; geldiği gelin adayı eğer çay teklifini kabul ederse, kafasının üzerinde durup, taklalar atacağını belirtince stüdyoda hareketli anlar yaşandı. Yetenek yarışmalarındaki hareketlere taş çıkartacak bir takla atan Hasan Bey, Esra Erol'un da desteği ile gelin adayı ile çay içmeyi başardı.

Esra Erol2la programında yaşanan o hareketli anları, Hasan Bey'in şarkısı ve attığı müthiş taklayı videomuzda bulabilirsiniz.