Cadde Medcezir 55. son bölüm izleyiciyi büyüledi!

Medcezir 55. son bölüm izleyiciyi büyüledi!

12.01.2015 - 08:53 | Son Güncellenme:

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Medcezir, her bölümüyle izleyenlere farklı sürprizler yaşatmaya devam ediyor. Medcezir son bölümü ile yine gündeme bomba gibi düştü. Dizide bu hafta yine kıskançlıklar, aşk ve ihanet vardı. Televizyonda yayınlanan şarkısı ile izleyiciyi büyüleyen Yaman’ın meşhur olması, Mira’yı pek bir rahatsız etti. Gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Medcezir 55. son bölüm izleyiciyi büyüledi

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç’in, yönetmenliğini ise Ali Bilgin’in üstlendiği Medcezir heyecan dolu son bölümüyle 9 Ocak Cuma günü saat 20:30'da Star TV’de ekrana geldi. Medcezir dizisi son bölümünde ise karikatürist Erdil Yaşaroğlu konuk oldu.

Dizinin yayınlanan son bölümünde Mert (Taner Ölmez) ve Uzay (Barış Alpaykut) çizdikleri karikatürleri profesyonel hayata taşımak için Erdil Yaşaroğlu’nun kapısını çalacaklar. Altınkoy’un renkli hayatını çizgi romana taşımaya karar veren Mert ile Uzay, Yaşaroğlu’yla çizimlerini ve fikirlerini paylaşacaklar. Eğlenceli anların ekrana yansıyacağı sahnenin çekimleri de geçtiğimiz günlerde Penguen dergisinde gerçekleşti.

2014'ÜN SOSYAL MEDYA EN’İ MEDCEZİR!
Medcezir, sosyal medyada 2014 yılında en çok konuşulan program olarak rakiplerine fark attı. Sosyal medya araştırma şirketi Somera’nın yaptığı araştırmada dizi 1.256.432 tweetle yıla damga vurdu.

55. BÖLÜM ÖZETİ
Yaman’ın Nadir’in kaçış planını herkesten önce tahmin etmesi Leyla’nın hayatını kurtarır. Nadir ise etrafını saran çemberi aşmak için son hamlelerini yapar. Nadir’in işlediği suçların kanıtlanmasıyla polis bütün sürece el koyar. Bu durum Sude dışında herkesin rahat bir nefes almasına neden olur.

Mira’nın Yaman’a yılbaşı hediyesi olarak şarkısını televizyonda çaldırması, şarkının internette bir fenomen olmasına neden olur. Yaman’ın meşhur olması fikri uzak bir hayal değildir. Bu durum en çok Mira’yı rahatsız eder. Öte yandan şans Kenan’ın kapısını da çalar.

Sude Kenan’la olan ilişkisinin gizemli heyecanına kendini kaptırmışken gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Sonunda bu rüyadan uyanma vakti gelmiştir. Kenan kalp çarpıntısıyla onu beklerken, Sude zor bir karar verir.

Selim’in hayatında hep bir adım geride olacağını hisseden Deniz, ilişkilerini sorgulamaya başlar. Selim Deniz’i ikna etmeye çalışırken aslında kendisini ikna ettiğinin farkında değildir.

Bir gece vakti Sude’ye gelen telefon, onun tüm endişelerinde haklı olduğunu kanıtlar. Sude kendisini bekleyen tehlikeye doğru çaresizce ilerlerken yanında Yaman’dan başka kimse olmayacaktır.

MEDCEZİR 55. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ