Cadde Medcezir son bölümünde hırsızlık şoku

Medcezir son bölümünde hırsızlık şoku

15.11.2014 - 09:25 | Son Güncellenme:

Medcezir yep yeni bir bölümle dün akşam ekrana geldi. 48. bölümü ile yayınlanan dizide yine heyecan doruktaydı. Dizinin son bölümünde Müzayedede gerçekleşen hırsızlık Kenan’ı şüphelerin merkezine koyarken ağabeyinin suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan Yaman, bir kez daha gerçekleri acı bir şekilde fark eder.

Medcezir son bölümünde hırsızlık şoku

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Medcezir 48. Bölüm ile ekrana geldi. Mira Yaman ayrılığının nedeni ortaya çıktı. Müzayedede gerçekleşen hırsızlığın sebebi kim herkes bunu merak etti. Medcezir yeni bölümde hırsız ortaya çıktı...

Haberin Devamı

Yaman’la yaşadıkları ayrılığın gerçek nedeninin babası olduğunu öğrenen Mira artık hem babasına, hem de Yaman'a öfkelidir... Müzayedede gerçekleşen hırsızlık Kenan’ı şüphelerin merkezine koyarken ağabeyinin suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan Yaman, Onu Mira'dan uzaklaştıran etiketlerden, önyargılardan kurtulamadığını bir kez daha acı bir şekilde fark eder.

Öte yandan Ender’in hamileliğini öğrenen Selim’in nefesi bir kez daha acıyla kesilmiştir. Geçmişiyle hesaplaşmak için çıktığı yolculukta bir sürprizle karşılaşır. Hırsızlığın yarattığı gerilim herkesin birbirini suçlamasına neden olur... Yaman saati bulup Kenan’ın suçsuzluğunu kanıtlamaya kararlıdır. Bu arayış, ondan uzak durmaya çalışan Mira’yla bir araya gelmesine yardımcı olur. Yaman Mira'yla birlikte antikanın peşine düşerken, bu süreçte ona kendini affettirmenin yollarını aramaktadır.

Haberin Devamı

Elif’in eski sevgilisi Murat ondan en acı şekilde intikam almanın yolunu bulur. Yaman kendisinin de neden olduğu bu durumu düzeltmeye çalışırken Mira ilk kez Yaman’a olan duygularını dürüstçe ifade eder. Gerçekleri duymak Yaman’ın pişmanlığını bir kat daha arttırır. Mira'ya ne olursa olsun kendini affettirmelidir. Her şeyi göze alıp özür dilemeye gittiğinde gelen haberle kendilerini tehlikeli bir maceranın içinde bulurlar.

MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLE