Cadde Medcezir son bölümünde neler oldu?

Medcezir son bölümünde neler oldu?

07.02.2015 - 09:26 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören Medcezir 59. bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen yeni bölüm nihayet yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Yaman'dan Mira'ya yapmış olduğu sürpriz evlilik teklifi ne olacağını merak eden dizi hayranları dün akşam yayınlanan son bölüm ile adeta bütünleşti. Ekrana kilitleyen 59. son bölüm tüm detayları haberimizde...

Medcezir son bölümünde neler oldu

Medcezir'de bu hafta Mira'ya evlilik sürprizi vardı. TV ekranlarında geçtiğimiz hafta adından en çok söz ettiren dizisi Medcezir yeni dönemde de adından çokça söz ettireceğe benziyor. Merakla beklenen Medcezir'de bu hafta neler oldu? Başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya gibi isimlerin paylaştığı dizi bu hafta da yine dopdolu. Ekranların fenomen dizisi Medcezir'de heyecan fırtınası tüm hızıyla devam ediyor. Medcezir her hafta birbirinden güzel bölümleriyle hayranlarını büyülemeye devam etti. Medcezir'de bu hafta neler oldu? Yaman ve Mira evlilik için adım attı. Son bölüm ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Medcezir 59. Bölüm Özeti

Yaman’ın Mira’ya evlenme teklifiyle birlikte hayaller gerçeğe bir adım daha yaklaşır. Tüm engelleri aşacaklarına inansalar da Mira’nın ailesinin tepkisi içten içe ikisini de endişelendirmektedir. Selim, Deniz’le yaşadığı tartışmanın gerilimini henüz üzerinden atamamışken Ankara’dan gelen üzücü bir haberle sarsılır. Yaman mutlu haberi onunla paylaşamadan hep birlikte Ankara’ya doğru yola çıkarlar. Onların yokluğunda Selim’in gerginliğinin sebebini öğrenen Sedef de üzülerek bir karar verir.

İnanç Pars’ın ilgisi karşısında, Mira kendisini geri çektikçe yörüngesine daha çok girer. Yakışıklı oyuncunun her hamlesi, Yaman cephesinde daha büyük yankı uyandırırken bir tesadüf de Ankara’da Yaman’ın kapısını çalar. Asım'ın boşanmaya kararlı olduğunu fark eden Sude büyük bir kumara oturur. Bu oyunun sonunda her şeyini kaybetme ihtimaline rağmen geri adım atmaz. Zor zamanında bir ümitle Kenan’ın kapısını çaldığında karşılaşacağı sürpriz Sude’yi yine eski sert, acımasız günlerine döndürecektir.

Mira kimseden çekinmeden Yaman’la verdikleri kararı ilan eder. Herkesi sevindiren haber bir tek Orkun’un hoşuna gitmez. Daha önce Mira’ya evlenme teklif edip reddedilen Orkun bu evliliğe kolayca razı olmayacağının sinyallerini verir. Yaman ve Mira cesaretlerini toplayıp bir an önce Faruk’la konuşmaya karar verirler. Yaman bu zor konuşmayı yaparken, İnanç Pars, Mira’dan umudunu kesmediğini bir kez daha gösterir. Başından beri sakinliğini korumaya çalışan Yaman, bu durum karşısında sessiz kalamayacaktır.

Yayın Günü: 6 Şubat Cuma
Yayın Saati: 20.30

Haberin Devamı

MEDCEZİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Medcezir 59. Bölüm Fragmanı

Yazarlar