Cadde Mesut Özil ile Amine Gülşe evleniyor mu?

Mesut Özil ile Amine Gülşe evleniyor mu?

25.02.2017 - 16:37 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Amine Gülşe için İstanbul’a gelen Mesut Özil, ev baktı. Daire için ayırdığı bütçe 25 milyon TL’ye kadar çıkan Arsenalli yıldızın, Gülşe ile evlilik planı yaptığı konuşuluyor.

Mesut Özil ile Amine Gülşe evleniyor mu

Yaklaşık 2 yıl önce aşk yaşayan 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile Arsenalli yıldız Mesut Özil, ayrılığa daha fazla dayanamadı ve geçtiğimiz haftalarda yeniden bir araya geldi.

Haberin Devamı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; ilişkilerine ikinci şans verdikleri Londra'da çekilen fotoğrafla ortaya çıkan ünlü çift, bir anda gündem yarattı. Sevgilisi uğruna takımdan izin alıp Londra'dan İstanbul'a gelen Mesut Özil, Amine Gülşe ile İstanbul'da hasret giderdi. Gözde çiftin, aynı zamanda ev baktığı ortaya çıktı.

LONDRA-İSTANBUL HATTI...

İstanbul'da olduğu süre boyunca gündüz saatlerinde birçok emlakçı gezen Mesut Özil, satın alacağı evin Boğaz manzaralı olmasını ve 4 odası bulunmasını şart koştu. Ev için 5 milyon doları (yaklaşık 18 milyon TL) gözden çıkaran Mesut Özil'in, çok beğenmesi halinde rakamı 7 milyon dolara (yaklaşık 25 milyon TL) kadar çıkabileceğini söyledi. Yıldız futbolcunun İstanbul'dan ev almak için harekete geçmesi, "Amine Gülşe ile evlilik hazırlıkları yapıyor" yorumları beraberinde getirdi. İkilinin, parmaklarındaki alyanslar da bu dedikoduları doğrular nitelikteydi.

Haberin Devamı

YÜZÜK BİLMECESİ

Amine Gülşe'nin ardından Mesut Özil'in de geçtiğimiz hafta çekilen fotoğrafında elinde alyans olması, "Mesut ile Amine nişanlandı" dedikodusuna neden oldu.

Mesut Özil ile Amine Gülşe evleniyor mu