Cadde Mezuniyet töreni için ipuçları

Mezuniyet töreni için ipuçları

10.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü modacı Dilek Hanif, bütün bir sene boyunca heyecanla beklenen mezuniyet töreninde güzel ve özel olmanın yollarını anlattı

Mezuniyet töreni için ipuçları

Dilek Hanif, mezuniyet törenlerinde şık olmanın püf noktalarını verdi. Gençler için farklı bir döneme geçişi simgelediği için büyük heyecan yarattığını ve bu heyecanın çoğu zaman abartılı seçimlere neden olduğunu söyledi. Modacı, Hanif, yapılan makyajın da gençliğin verdiği doğallık ve güzelliği bastırmaması gerektiğine dikkat çekiyor.

Hanif, işin püf noktasının aslında “dengelemek” olduğunu belirtti. Frapan renkli bir elbisenin sade kesim ve modelle, frapan modelllerin ise yumuşak tonda renklerle dengelenmesi gerektiğini ifade ediyor. Modacı, aynı şekilde cesur kıyafetlerin sade, tek renk kıyafetlerin ise aykırı renkte ayakkabı ve çanta ile kombinlenmesini tavsiye ediyor.

Haberin Devamı

Uçuşan modeller çok yakışıyor

Mezuniyete en çok uçuşan modellerin yakıştığını belirten Hanif, bu kıyafetlerin hem naif hem de sofistike gösterdiğini söylüyor. Mezuniyet törenlerinde genç kızların, yaşlarından büyük gösteren elbise, saç ve makyajları tercih ettiklerini anlatan modacı, kişinin yaşının getirdiği güzellikleri yansıtan seçimlerinin ileride fotoğraflara baktıklarında onları daha mutlu edeceğini belirtiyor.

Mezuniyet töreni için ipuçları


Canlı renkler
Mezuniyet töreni için ipuçları

Tergan, ışıltılı ve dantel detaylı tasarımlarıyla romantik bir tarza eşlik ediyor. Bahar aylarının eğlenceli renk paletleri ve kontrast tonlarıyla özdeşleşen sandalet modellerinde canlı turuncu renkler dikkat çekerken, burnu açık modeller de sezonun trendlerini yansıtıyor. Tergan, mezuniyet balolarında ayakkabı modelleri ve çantalarıyla geceye damgasını vurmaya
hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Zarif ve tutkulu

2016 - 17 İlkbahar - Yaz adL Night Zoom by Mert Aslan koleksiyonu modaseverlerin beğenisine sunuldu. Aslan’ın 1950’lerin zarifliğini ve Rönasans’ın tutkulu renklerini bir araya getirerek hazırladığı koleksiyon, mezuniyet gecelerine hitap edecek parçaları bir araya getirdi.

Başrol sizsiniz

Mezuniyet töreni için ipuçları


Kalıpları ve tasarımlarıyla dikkat çeken Machka imzalı elbiseler, yaz sezonu davetlerinin başrol oyuncusu olmaya hazırlanıyor. Zarafeti temsil eden marka 2016 İlkbahar - Yaz koleksiyonunda ışıltılı detaylarıyla öne çıkıyor. Abiye ve kokteyl elbiseler, özel davet, düğün ve mezuniyet baloları için iddialı bir şıklık yaratıyor.

Gecenin yıldızı olun

Miss Selfridge, ilkbahar - yaz koleksiyonuyla özel günleriniz için şık alternatifler sunuyor. Sezonun favorisi bej, turuncu ve açık mavi renklerin kullanıldığı koleksiyon, detaylarla birleşerek modaseverlerin beğenisine sunuluyor. Desen seçenekleriyle de her yaşa uygun alternatifler sunan Miss Selfridge, mezuniyet balolarının yıldızı olmanız için sizleri bekliyor.

Süslü detaylar

Mezuniyet töreni için ipuçları

Bonprix.com.tr, mezuniyet gecesinde şıklığıyla öne çıkmak isteyenleri bekliyor. Tül ve şifonlarla süslenmiş, dantel, straz taş veya pırıltı detaylarıyla zenginleştirilmiş elbiseler, mezuniyet gecenizde sizleri yalnız bırakmıyor.

Haberin Devamı

Şık ve cesur bir gece

Yaz mevsimiyle birlikte mezuniyet baloları için de geri sayım başladı. Özgür tavrıyla farkını ortaya koymak isteyen erkeklerin tercihi Tween, bu yıl da mezuniyet gecelerine renk katıyor. Marka, her yaşa ve her bedene uygun smokin koleksiyonuyla, hem geleneksel smokin çizgilerinden şaşmayanların hem de özgün stiliyle öne çıkmayı sevenlerin tercihi olmaya devam ediyor.

Özel günlerinizde tarzınızı öne çıkarmanızı sağlayan Tween Ceremony serisiyle bu sezon detaylar tarzınızı tamamlıyor. İster cesur desenli, ister şık düğme detaylı düz beyaz gömleklerle tamamlanan zarif Tween smokinler, davetlerde gözlerin üzerinizde olmasını sağlıyor.