Cadde Milano'da barıştılar

Milano'da barıştılar

03.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Seda Sayan, kendisine “Dinozor” diyen ve mahkemelik olduğu Lerzan Mutlu’yla Milano’da tesadüfen karşılaşınca, barış imzaladı.

Milanoda barıştılar

12 yıl önce başka kanallarda yaptıkları sabah programları yüzünden başlayan kavgaları, mahkemeye taşınan Seda Sayan ve Lerzan Mutlu, İtalya’nın Milano şehrinde tesadüfen karşılaşıp barıştı. Mutlu, “Seda, başarımı engellemek için elinden geleni yaptı. Sabah programımı yayından kaldırttı” demiş, ardından Twitter’da, “Gençlerle aşık atıp kimsenin ekmeğiyle oynamaya çalışmıyorum. Zangoç olmuşsun hâlâ genç kız gibi davranıyorsun, 58 doğumlu bir dinozor” yazınca, ikili mahkemelik olmuştu.

Haberin Devamı

Mutlu’yla olan fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Sayan, “Allah’ın işi işte, karışılamaz. Dünyanın bir ucunda karşılaşıp, böyle sarmaş dolaş oluverirsin. Sorgusuz sualsiz kenetlenirsin. ‘Olay bitmiştir’ deyip kaldığın yerden devam edersin. 2018’de hayatıma hoş geldin” yazarak barış imzaladıklarını duyurdu. Mutlu ise Sayan’a, “Canım benim” diyerek kalp emojisiyle karşılık verdi. Sayan, iki yıl önce Twitter’da yazdıkları için Mutlu’ya 10 bin TL’lik manevi tazminat davası açmış ve 3 bin TL kazanmıştı.