Cadde Modacı Kayek Paris’i salladı!

Modacı Kayek Paris’i salladı!

12.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Paris Haute Couture Sonbahar- Kış 2015 Moda Haftası’nın kapanış defilesini gerçekleştiren Dice Kayek, 15 parçalık koleksiyonuyla büyük beğeni topladı

Modacı Kayek Paris’i salladı

Dice Kayek, Paris Haute Couture Sonbahar/Kış 2015 Moda Haftası’nın kapanış defilesini gerçekleştirdi. Fransız Pret-a-Porter ve Haute Couture Federasyonu’na üye olan Kayek, Paris Couture resmi defile takviminde yer almaya hak kazanan ilk Türk markası oldu.

Onur konuğu olarak geldi
Dice Kayek koleksiyonunda yer alan 15 parça, couture teknik ve kurallarına uygun olarak elle yapıldı ve giysilerin alt yapıları da özel bir çalışmanın sonucu ortaya çıktı. Koleksiyonun esin kaynağı hayali, düşsel bir kış bahçesi ve bu kış bahçesinde yer alan 15 farklı giysinin her biri formu, rengi ve dokusuyla temsil ettiği çiçekten ilham alıyor.
Bu sezon, Dice Kayek, federasyon kurulunun oybirliğiyle seçilip, aynı zamanda Sonbahar Kış Haute Couture Haftası’nın onur konuğu olarak davet edilen üç tasarımcıdan biri oldu. Onur konuğu olan tasarımcılar couture haftasının açılış ve kapanış defilesini yaptı.

Yazarlar