Cadde Mücevherler ve lüks daire, Malkoç Süalp'te kaldı

Mücevherler ve lüks daire, Malkoç Süalp'te kaldı

22.06.2016 - 08:18 | Son Güncellenme:

Anlaşmalı olarak ayrılan Bade İşçil ile Malkoç Süalp’in boşanma protokolüne göre, kolye dahil mücevherler ve lüks daire iş adamına geri verildi.

Mücevherler ve lüks daire, Malkoç Süalpte kaldı

Bir süredir devam eden Bade İşçil ile Malkoç Süalp arasındaki boşanma davası önceki gün son buldu. Dava süresi boyunca sürekli birbirilerine hem maddi hem de manevi suçlamalarda bulunan ikili, anlaşmalı olarak evliliklerini bitirdi.

Haberin Devamı

4 BİN TL NAFAKA

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; çiftin çocukları Azur’un velayeti anneye verildi. Çocuğunu görebilecek olan işadamı, Azur için eski eşine aylık 4 bin TL iştirak nafakası ödeyecek. Bir dönem tartışma konusu olan Ulus Savoy Konutları’ndaki lüks daire ise Malkoç Süalp’e verildi.

YADİGAR KOLYELER MALKOÇ'UN

Savoy Konutları’ndaki dairede hak talep eden İşçil, evdeki tüm hisselerini işadamına devretmeyi kabul etti. İşadamı ayrıca, ‘baba yadigarı’ dediği ve Bade İşçil’in alıp götürdüğü mücevherlerle saatlerine kavuştu. Taraflar da kime ait mücevher, takı vs. gibi ziynet eşyası varsa birbirlerine geri verecekler. Malkoç Süalp, BMW marka aracı Bade İşçil’e bıraktı.

Çift, gözlerden uzak olmak için Çerkezköy Adliyesi'nde boşandı. Çocuğunu istediği zaman görebilecek olan işadamı ve İşçil arasında eğer bir sıkıntı olursa Malkoç, dini bayramlarda ve haftasonları çocuğunu ziyaret edebilecek.