Cadde Müdür Ne’aptın için sürpriz karar!

Müdür Ne’aptın için sürpriz karar!

28.04.2016 - 10:26 | Son Güncellenme:

Tolga Çevik güldürmeye devam ediyor. Star tv ekranlarının komedi programı Müdür Ne Yaptın son bölümü ile ekrana kilitledi. İzleyenlere kahkaha tufanı yaşatan Müdür Müdür Ne Yaptın ile ilgili sürpriz bir karar geldi. İşte detaylar...

Müdür Ne’aptın için sürpriz karar

Star TV’nin sevilen komedi programı Tolga Çevik ile Müdür Ne’aptın, bu hafta yayınlanmayacak. Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen Müdür Ne Yaptın son bölüm özeti ve 7. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ rolüyle her hafta birbirinden eğlenceli skeçleri ekrana taşıdığı, ona Özer Atik’in ‘Minik’, Fırat Parlak’ın ise ‘Yönetmen’ olarak eşlik ettiği yapım son haftalarda istenen reytingleri elde edemiyordu. Bunun üzerine bu hafta yayınlanması beklenen 7. bölümü akıştan çıkarılarak yerine başrollerini Jackie Chan, John Cusack ve Adrien Brody’nin paylaştığı ‘Ejder Kılıcı’ isimli yabancı filmin TV’de ilk gösterimi konuldu.

Müdür Ne’aptın, yeni bölümüyle 8 Mayıs Pazar 20.00’de Star’da!

Müdür Ne'aptın? - 7. Bölüm Fragmanı için tıklayınız

MÜDÜR NE YAPTIN? 6. BÖLÜM ÖZETİ

Arkadaşım’a sakızdan tatil çıkarsa
Birinci bölümde, sakızdan çıkan tatil, ‘Arkadaşım’ı sevinçten havalara uçururken izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek! Tatile sıradışı annesiyle çıkacak olan kahramanımızın başına gelmeyen kalmayacak. Yönetmenin komutları, çılgın annesinin istekleriyle harmanlanınca ‘Arkadaşım’, kendini zorlu ve bir o kadar da komik bir tatil yolculuğunun içinde bulacak!

Haberin Devamı

Cindrella ‘Arkadaşım’ın muhteşem kombini!
İkinci bölümde ise Cindrella olarak karşımıza çıkan‘Arkadaşım’ın başı, kötü üvey annesi ve kız kardeşleriyle derttedir.
Yaşadığı çiftlikte ev işleriyle uğraşan kahramanımızın girdiği haller izleyenleri çok güldürecek! Prensin düzenlediği baloya katılabilmek için binbir katakulli çevirecek olan ‘Arkadaşım’ın kostümü de en az düştüğü durumlar kadar komik olunca kahkahalar havada uçacak. 23.15’te balo salonunu terketmek zorunda olan kahramanımızın Cindrella kostümü ve kösele ayakkabılı kombiniyse geceye damga vuracak. Her bölümü ve sahnede yaptığı inanılmaz karakterler ile hafızalara kazınan Tolga Çevik bu hafta da izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek!