Cadde Mutlulugun tarifini verdiler

Mutlulugun tarifini verdiler

14.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sanat dünyasının tanınmış isimleri, Koruncuk Vakfı yararına çıkan ‘Bir Hayat Bir Mutluluk’ adlı kitapta mutluluğun tarifini yaptılar

Mutlulugun tarifini verdiler

Koruncuk Vakfı yararına 16 ünlü isimle yapılan sohbetlerden ve 10 uzmanın görüşlerinden oluşan ‘Bir Hayat Mutluluk’ kitabının lansmanı önceki gün gerçekleşti. English Home sponsorluğunda hazırlanan kitapta; İpek Açar, Ayça Bingöl, Çağla Kubat, Funda Arar, Gülriz Sururi, Göksel, Hakan Meriçliler, Özge Özberk, Selçuk Yöntem ve Şebnem Bozoklu gibi isimler, aile, kariyer, evlilik, aşk ve mutluluk gibi konularda mutlu olmanın yollarını anlattılar.

Taksim Elite World Hotel’de tanıtımı için bir araya gelen isimlerden İpek Açar, “Böyle bir projede yer almaktan çok mutluyum. En büyük mutluluğu 22 yıl boyunca sevdiğim insanla yaşadım. Sağlık olmayınca her şeyiniz olsa da anlamsız” diye konuştu.
Hayal kuran insanların mutluluğu yakalayacağını söyleyen Özge Özder ise, “Güzel bir sır kitabı oldu. Nacizane ben de kendi fikirlerimi söyledim” dedi. Bir süredir Orkun Darnel’le birlikte olan oyuncu, “Tekrar evliliği düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Hayata karşı plan yapmak yorucu oluyor. Biraz akışına bırakmak lazım. Çok şükür mutluyum” diye cevap verdi.