Cadde 'Müzeyyen' ayakta alkışlandı

'Müzeyyen' ayakta alkışlandı

23.08.2018 - 10:10 | Son Güncellenme:

Kerki ve Solfej'in düzenlediği ‘Müzeyyen’ müzikali, Kurban Bayramı'nın birinci gününde Bodrum Antik Tiyatro'da sahnelendi. Seyirci ile buluştuğu her yerde büyük beğeni toplayan müzikal, antik tiyatroyu dolduran izleyicilerden de tam not almayı başardı.

Müzeyyen ayakta alkışlandı

Türk müziğinin efsane sesi Müzeyyen Senar’ın hayatından önemli kesitlerin ve iz bırakan şarkıların yer aldığı ‘Müzeyyen’ müzikali, önceki gece Bodrum Antik Tiyatro'da sahnelendi.

Haberin Devamı

Müzeyyen Senar’ın 'kızım' dediği Şevval Sam tarafından sahnelenen müzikli gösteri, seyirciden tam not aldı. Müzeyyen Senar’ın Bursa’dan İstanbul’a gelişi, Atatürk’ün önünde ilk kez şarkı söyleyişi gibi önemli anılarının sahnelendiği yaklaşık iki saat süren müzikalde, sanatçının anneliği, aşkları, hüzünleri ve mutluluklarına dair kesitler de seyirciyle paylaşıldı.

Şevval Sam, izleyiciler arasında bulunan engelli müzikseverlerin yanlarına gidip ellerini sıkmayı ihmal etmedi.

"100. YAŞIN KUTLU OLSUN MÜZEYYEN ABLA"
Konserin sonlarına doğru Senar’ın 100'üncü yaşını kutlayan Şevval Sam, “Onun adı Müzeyyen, o ölecek değil ya; biz ağladığımızda, her aşık olduğumuzda bir daha doğacak” dedi.

BODRUM SEYİRCİSİNE BÜYÜK SÜRPRİZ

Haberin Devamı

Gösterinin sonunda seyirciler için çok özel bir sürpriz hazırlayan ‘Müzeyyen’ ekibi, duayen sanatçının kızı Feraye Işıl’ı sahneye davet etti. Sahnede usta sanatçının ‘Feraye’ şarkısını seslendiren Işıl, seyirciden büyük alkış aldı.

Yazarlar