Cadde Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu nasıl?

Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu nasıl?

03.11.2014 - 13:23 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin çekimleri sırasında kaza geçiren başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler. Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz'ın doktorundan açıklama geldi mi, İşte son bilgiler...

Necati Şaşmazın sağlık durumu nasıl

Kurtlar Vadisi Pusu setinde gece geç saatlerde dizi çekimleri sırasında kullandığı araç kontrolünden çıkınca kaza yapan Necati Şaşmaz yaralandı. Şaşmaz Göztepe'de bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada ilk müdahalesi yapılan Şaşmaz'ın çenesinde kırık olduğu tespit edildi. Necati Şaşmaz çene kırığı için ameliyata alınırken, dizi arkadaşları da hastane bahçesinde bekledi.

Haberin Devamı

Yapılan ilk müdahalenin ardından Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’ne getirilen Necati Şaşmaz, çenesinde kırık olduğunun tespit edilmesinin ardından ameliyata alındı. Necati Şaşmaz’ın operasyonu Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercan Cihandide ve ekibi tarafından gerçekleştirdi.
Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Dr. Ercan Cihandide, ünlü oyuncunun genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Cihandide, Necati Şaşmaz’ın çenesinin iki yerinde kırık tespit edildiğini ve ameliyatın başarılı geçtiğini belirtti.
Cihandide açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Hastamız Necati Şaşmaz’ın çenesinin iki yerinde kırık tespit ettik. Bunun sonucunda 2,5 saat süren başarılı bir ameliyat ile çenedeki kırıkları vidalayarak ve plak yerleştirerek sabitledik.
Hastamızın genel sağlık durumu iyi ancak tedavisi devam ediyor. Herhangi bir hayati tehlikesi yoktur. Konuşmasını engelleyecek herhangi bir problem yoktur. "
"NECATİ ŞAŞMAZ DİZİDEKİ KADAR GÜÇLÜ"
Necati Şaşmaz'ın kaza sonrasında herhangi bir kalıcı rahatsızlığının kalmayacağı belirtildi. Kulak Burun Boğaz uzmanı Prof.Dr. Ünal Bayız, "Dizideki Polat Alemdar karakteri kadar kendisi de güçlü." dedi.