Cadde Nejat İşler sesiyle döndü

Nejat İşler sesiyle döndü

13.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

95 günlük yoğun bakım sürecinin ardından ölümden dönen Nejat İşler, ‘Benim Adım Gültepe’ dizisiyle görüntüyle olmasa da sesiyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Nejat İşler sesiyle döndü



Kanal D’de eylül ayında yayınlanacak ‘Benim Adım Gültepe’ dizisinin önceki akşam yayınlanan ilk fragmanı beğeni topladı. Başrollerini Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz, Ekin Koç, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş ve Efe Akercan gibi isimlerin paylaştığı yeni dizinin hikâyesi 1980’li yıllarda ve İzmir’in Gültepe Semti’nde geçiyor.
Haftada bir İstanbul’a gelecek
Gültepe’nin her sokağında ayrı bir yaşam mücadelesi, hayal kırıklıkları ve yasak aşklar; ‘Seyfi’, ‘Gülali’, ‘Fevzi’ ve ‘Murat’ adındaki dört yakın arkadaşın gözünden izleyiciler hikâyeye tanıklık edecek. Dizinin bölümlerinde bazı hikâyeleri ise yaşadığı septik şok sonrası uzun süre yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ve geçen nisanda taburcu olan Nejat İşler sesiyle izleyicilere aktarılacak.
95 günlük yoğun bakım sürecinin ardından nisan ayında taburcu olan Nejat İşler, uzun bir aradan sonra görüntüsüyle olmasa da sesiyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Bir süredir Bodrum’da yaşayan İşler, seslendirme için haftada bir kez İstanbul’a gelecek.
Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın yaptığı, senaryosunu da Vural Yaşaroğlu’nun kaleme aldığı ‘Benim Adım Gültepe’nin ilk fragmanının yayınlanmasının hemen ardından izleyiciler de beğenilerini sosyal medyada dile getirdi.