Cadde 'Nelson Mandela, Süleyman Demirel'i sordu'

'Nelson Mandela, Süleyman Demirel'i sordu'

21.07.2018 - 11:11 | Son Güncellenme:

Eski manken Demet Şener, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Nelson Mandela'nın 100'üncü doğum yıl dönümünde Mandela ile fotoğraf paylaşan Şener, fotoğrafın hikayesinden bahsetti.

Nelson Mandela, Süleyman Demireli sordu

Demet Şener, "O gün gerçekten benim hayatımın en özel günlerinden birisidir. Oraya yarışma için giden tüm güzeller, kendi ülkelerine ait özel ürünleri getirmişlerdi. Ben de Türkiye'den el dokuması ipek halı götürmüştüm. Bunlar orada açık arttırmayla satılıp, Afrikalı çocuklara yardım amaçlı kullanılmıştı. Mandela ile çekildiğimiz o fotoğraf da o yardım kampanyası yemeğinden. Gerçekten inanılmaz, mütevazı ve bir o kadar cana yakın birisi kendisi. Benim Türkiye'den geldiğimi görünce sorduğu ilk soru, 'Süleyman Demirel nasıl? oldu' ve ardından 'Süleyman Bey'e çok selam söyleyin. Kendisi çok kıymetli bir insandır' demişti. O gün orada olduğum için ve böyle özel bir insanla tanışma fırsatı yakaladığım için hala kendimi çok şanslı hissediyorum.' açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Yeni imajı ile dikkati çeken Şener, ''Evet saçlarımı kestirdim. Biraz değişiklik olsun istedim. Gören herkes çok beğendi. Keşke 'daha önce yaptırsaydım' dedim'' şeklinde konuştu.

Nelson Mandela, Süleyman Demireli sordu