Cadde Nur Yerlitaş'ın aldığı karar herkesi şok etti!

Nur Yerlitaş'ın aldığı karar herkesi şok etti!

22.11.2014 - 15:16 | Son Güncellenme:

Bu Tarz Benim yarışmasının olay yaratan jürisi Nur Yerlitaş Metallica'nın şarkısında yaptıkları sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Ünlü modacı yaşadığı yoğunluktan uzaklaşmak için İtalya'ya gitti.

Nur Yerlitaşın aldığı karar herkesi şok etti

Bu Tarz Benim' yarışmasının jüri üyelerinden Nur Yerlitaş, yanına kız kardeşini de alarak İtalya tatiline çıktı.

Haberin Devamı

"HER ŞEYDEN ÇOK YORULDUM"

Instagram'da 'Biraz uzaklaşmak' notuyla paylaştığı fotoğraf, Yerlitaş'ın takipçileri arasında merak uyandırdı. Ünlü modacı bu tatille ilgili şöyle konuştu: "Sosyal medyada Nurella diye fenomen olmamdan tutun da TV'de çalıştığım program ve atölyedeki iş yoğunluğuma kadar; her şeyden çok yoruldum. Çok ağır tempoda çalışıyorum. İtalya'da bir hafta kalacağım. Bu hava değişikliğinin bana iyi geleceğini umuyorum. Aynı zamanda modayla ilgili gözlemlerde bulunacağım. Merak edenler için; TV'deki işimi de bırakmış değilim."Bu Tarz Benim'de jüri üyesi Nur Yerlitaş, programın açılışını Metallica'nın Nothing Else Matters şarkısıyla yaptı. Fonda çalan şarkıya el hareketleriyle eşlik eden Yerlitaş, ilginç görüntülere neden oldu.

Haberin Devamı

İŞTE "NURELLA"NIN İLGİNÇ PERFORMANSI

Sosyal medyadan yorumlar..

Çağrı ?@saricagrii nur yerlitaş'ın nothing else matters klibi adında bir başlık gördüm kadın ahmet kaya dinlerken de aynı hareketleri yapıyor bence sorun yok

RCS ?@cagdassoydas Dunyanin sözlerini ezbere bildiği nothing else matters şarkisina televizyonda nur yerlitaş tararafindan tecavüz edilmiştir.Kamu spotu :)

Porcelain Heart ?@walkingfuneral Metallica üyeleri bunu görünce bütün Black albümlerini toplatma kararı aldı.

İsmail Köken ?@isokoken Şuan kendimi nothing else matters şarkısında dans eden nur yerlitaş gibi hissediyorum

Resul Acer ?@ResulAcer yani arabesk mi metallica mı farkına varamadık. ??

Yazarlar